Petugas Parkomat Wanita Metropolitan Eskişehir Bakal

Eskisehir Buyuksehir Wanita Parkomat
Eskisehir Buyuksehir Wanita Parkomat

Petugas Parkomat Wanita Metropolitan Eskişehir Bakal Nampa; Eskişehir Munisipal Metropolitan bubar ngumumake manawa bakal nambut karyawan bis bis wanita kanthi enggo bareng akun media sosial, lan calon sopir wanita sing nyukupi kahanan sing ditrapake ing kotamadya kasebut. Bagian liya saka akun media sosial kotamadya Metropolitan, saiki ngumumake yen bakal makaryan parkomat wanita kanggo melu taman mobil jalanan.

Nggawe langkah-langkah penting kanggo kerja wanita, Metropolitan Municipality nggawe pengumuman kanggo pejabat parkomat wanita sing bakal kerja ing parkir jalanan sawise pembalap bis wanita. Paylaş Kita pitados bilih kudu luwih akeh kekuwatan wanita ing kabeh bidang, kita dipercaya wanita akeh banget! ". Teknisi komunikasi wanita kanthi keahlian komunikasi sing paling dhuwur, paling ora lulusan sekolah menengah ing antarane umur 20-40, sing bisa nglacak kanthi cepet lan kanthi cepet bisa nggawe aplikasi kanthi tangan kanthi ngirim CV ing CVstiklal Mahallesi Çınar Sokak No: 1 utawa kentas@eskisehir.bel.tr .

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar