Kahanan Paling Anyar ing Garis Sepur Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Sivas

Garis sepur kacepetan kanthi cepet ankara nemokake ulasan
Garis sepur kacepetan kanthi cepet ankara nemokake ulasan

Ketua Dewan lan Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, asisten manajer umum lan delegasi sing ngancani nggawe pengamatan ing garis Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Sivas. İhsan Uygun nampa informasi saka pejabat perusahaan babagan proses kemajuan kasebut. Dheweke nliti babagan produksi dalan konkrit sing pas karo delegasi.

Jalur Railway Speed ​​Ankara Sivas Kırıkkale Yerköy line-1 line ferchi, Yerköy-Sivas line-2 line ing tahap rampung. Kajaba iku, program target elektrifikasi lan prodhuksi sinyal terus kanthi cepet sanajan kabeh kahanan cuaca sing ala.

Babagan Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Sivas

Ankara-Sivas-kacepetan dhuwur line Sepur, railway lagi dibangun ing Turki antarane Ankara lan kutha Sivas. Layanan Sepur Cepet Dhuwur bakal diatur dening TCDD, sing bakal dadi baris dobel, listrik lan menehi tandha. Baris kasebut banjur ditambahi menyang Kars lan nyambung menyang Railway Baku Tbilisi Kars.

Konstruksi tahap 442 km Yerköy Sivas panggung garis Ankara Yozgat Sivas kanthi dawane 293 km diwiwiti ing Februari 2009, 80% karya infrastruktur fisik rampung lan bagean dawa 144 km dirampungake ing 9 Februari 2015. Garis Ankara-Yerköy dawa 174 km direncanakake kanthi kacepetan minimal 250 km / h. Proyek sepur kecepatan kacepetan Ankara Yozgat Sivas bakal nyuda transportasi ing rute sing ditemtokake saka 12 jam nganti 2 jam 51 menit. Iki diumumake yen garis kasebut bakal dibukak sadurunge Mei 2020.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Map of Turkey Fast Train

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar