Istanbul University bakal nganakake Staff Akademik Cerrahpaşa

istanbul universitas cerrahpasa
istanbul universitas cerrahpasa

Sesuai karo artikel sing relevan saka Peraturan N babagan Promosi lan janjian kanggo giren Staff Akademik sing diwiwiti sawise diterbitake ing Warta resmi tanggal 2547, artikel ing UU sing relevan, nomer 12.06.2018 lan Universitas Istanbul-Cerrahpaşa Promosi Akademik lan Kriteria Pelantikan "; Profesor, Profesor Madya lan Ph.D.

Calon Ndhaptar menyang Staff Profesor: CV, petisi aplikasi sing uga dheweke nyebutake jeneng karya riset utama ing format PDF (ditandatangani), Dokumen Profesional Madya, Dhaptar Publikasi, Publikasi Ilmiah (Dheweke nuduhake salah sawijining publikasi minangka karya riset utama), kongres lan kertas konferensi Departemen personel Rektorat bebarengan karo CD utawa Portable Memori sing disiapake ing format PDF 6 ngemot karya, pagelaran lan dokumen sing gegandhengan, kegiatan pendhidhikan, kedokteran, keahliane seni, pasinaon master, kontribusi kanggo Administrasi Universitas ing wong.

Profesor
1- Kutipan aplikasi, sing uga nemtokake jeneng karya riset utama,
2- Formulir Aplikasi kanggo Staff Akademik 1 kanthi Gambar Biometrik (kasedhiya kanggo Profesor lan Profesor Madya) ing situs web Departemen Kepala Universitas,
3- Investasi Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (kanthi Gambar Biometrik),
4- Rekam Pidhara Criminal (2)
5- CV lan Dhaptar Publikasi, sertifikat Profesional Profesional, Luar Biasa, Asli, Sarjana, Sarjana, Dokter, Keahlian Seni, Keahlian),
6- Gambar Biometris 1 (dijupuk sajrone nem wulan pungkasan),
7- Salinan Kartu Identitas
8- Dheweke uga kudu diwujudake minangka karya riset utama.

Calon Ndhaptar kanggo Profesor Madya: Dheweke kudu ngetrapake pribadi ing Departement Personnel Rektorate bebarengan karo CD utawa Memori Portable sing disiapake ing format PDF 4 kalebu CV, Dokumen Profesional Madya, Dhaptar Publikasi lan kajian ilmiah lan publikasi.

Profesor Madya
1- Formulir Aplikasi kanggo Staff Akademik 1 kanthi Foto Biometrik ing situs web Departemen Kepala Universitas (digunakake kanggo Profesor lan Profesor Madya),
2- Investasi Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (kanthi Gambar Biometrik),
3- Rekam Pidhara Criminal (2)
4- CV lan Dhaptar Publikasi, sertifikat Profesional Profesional, Luar Biasa, Asli, Sarjana, Sarjana, Dokter, Keahlian Seni, Keahlian),
5- Gambar Biometris 1 (dijupuk sajrone nem wulan pungkasan)
6- Salinan Kartu Identitas

Calon kanggo aplikasi kanggo staf fakultas: Vita Kurikulum, Salinan KTP, Aplikasi kanggo Staff, Investigation Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (Foto Biometrik), Rekam Hukum (Nomer 2), Diploma (Sarjana, Master, Doktor, Art) (Spesialisasi) Dhaptar Publikasi, Studi Ilmiah lan publikasi, kalebu 4 sing disiapake ing CD format PDF utawa Memori Portable kudu ditrapake kanggo unit sing cocog.

Cathetan:
1- Kanggo kabeh judhul sing diumumake, kesetaraan diploma sing dipikolehi saka negara manca kudu disetujoni lan disertifikasi dening Lembaga Interuniversity.
2- 657 saka UU No. 48. Dheweke kudu ngrampungake kabeh syarat.
3- Calon ora kudu duwe kewajiban Layanan Negara.
4- Calon lanang sing ngetrapake posisi kasebut ora kudu ana ing status Pengadilan utawa liyane babagan jasa militer.
5- Aplikasi bakal digawe menyang unit sing relevan sajrone 15 dina sawise publikasi pariwara ing Warta resmi.
6- Tanggepan kanggo Aplikasi: 15. Day.
7- Aplikasi bakal digawe kanthi pribadi. Aplikasi liwat surat ora bakal ditampa.
8- Calon sing bakal ditrapake kanggo kader dibutuhake kanggo nulis skor Publication Scientific miturut Istilah Akademik Promosi Akademik lan Universitas Istanbul ing situs web Universitas lan Dewan Pendidikan Tinggi.
9- Calon sing ditrapake kanggo profesor lan / utawa profesor sing ora njupuk Ujian Profesional Lisan Profesor Madhatan dibutuhake kanggo ngirim Formulir Permohonan Uji Bicara Profesional ing kaca Departemen Personel lan ngirim sajrone proses aplikasi.
10- XXXX LXX XXXX. (2547 Law No. 38 Artikel 1 saka paragraf pisanan (d) kanthi makaryakke ing ruang lingkup keahlian doktoral utawa seni ing Universitas sing ora duwe hak nglamar.
11- Ad kita http://www.istanbulc.edu.tr kasedhiya ing

DUYURULUR

JABATAN TITLE NUMBER DESCRIPTION
CERRAHPAŞA FACULTY MEDICINE
JAMINAN UMUM Professors Associate 1
KESINANAN lan bocah sing lara Professors Associate 1 Duwe éntuk keahliane Neurologi Anak.
DISEASES INTERNAL Professors Associate 1 Kanggo nampa keahlian hematologi.
MEDIKINE FORENSIK Professors Associate 1
Biostatistik Professors Associate 1
ORTHOPEDIK lan TRAUMATOLOGI Professors Associate 1
PLASTIK, RECONSTRUKTUR lan AKSERETIK AESTHETIC Professors Associate 1
JAMINAN HARI Professors Associate 1
DISEASES INTERNAL DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo duwe keahlian rheumatology.
DISEASES INTERNAL DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo duwe keahlian gastroenterologi.
DISEASES INTERNAL DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo njupuk spesialis Internal Medicine. Kanggo ngalami paling ora taun 3 babagan Kedokteran Internasional lan Kedokteran Umum.
KESINANAN lan bocah sing lara DR. Departemen. Anggota 1 Dipengalaman ing Tuberkolosis lan Penyakit Dada Pediatrik
dadi karya ilmiah.
KESINANAN lan bocah sing lara DR. Departemen. Anggota 1 Duwe angsal kawicaksanan Penyakit Metabolik Pediatric.
ORTHOPEDIK lan TRAUMATOLOGI DR. Departemen. Anggota 1
JAMINAN CARDIOVASCULAR DR. Departemen. Anggota 1
PATHOLOGI MEDIKAL DR. Departemen. Anggota 1
Radiology DR. Departemen. Anggota 1
GENESIS MEDIKAL DR. Departemen. Anggota 1
TENAGA FILMEN GAMPANG FLORENCE
KESUKATAN MENTAL lan PSYCHIATRIC NURSING profesor 1
PENDIDIKAN ING NURSING Professors Associate 1
HASAN ALİ YÜCEL FAKULTI PENDIDIKAN
PENDIDIKAN SOSIAL PENDIDIKAN Professors Associate 1 Nduwe judhul Profesor Madya ing bidang Sejarah Umur Anyar.
PENDIDIKAN SOSIAL PENDIDIKAN Professors Associate 1 Nduwe gelar Profesor Madya ing bidang Sejarah Pelajaran.
TUKAPAN KANGGO
KARANGAN PRODUK KANGGO lan TEKNOLOGI profesor 1
FAKULTI SAINS HEALTH
FYSIOTHERAPY lan REHABILISASI profesor 1
KARYA SOSIAL profesor 1 Dadi profesor guru gandhengane ing babagan Kebijakan Sosial.
Midwifery profesor 2
FYSIOTHERAPY lan REHABILISASI DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo duwe panaliten ilmiah babagan Rehabilitasi Robotik.
TUKAPAN SAINS TUTUP
LUKISAN PENGURUSAN SPORT DR. Departemen. Anggota 1 Nduwe pasinaon ilmiah babagan Rekreasi lan Kesejahteraan.
TARIKHAN TULISAN lan SAINS DR. Departemen. Anggota 1 Genetika Olahraga lan Imunologi.
FAKULTI VETERINARI
PENDEDAHAN INTERNAL PENTING Professors Associate 1 Kanggo lulus saka Fakultas Veterinary. Ph.D. ing Kedokteran Internasional Veterinary Penyakit genetik Veterinary lan endoskopi
wis rampung
FAKULTI TIK
ENGINEERING ENVIRONMENTAL profesor 2
KIRIMEN ANALISIS profesor 1
METALLURGY AND MATERIALS ENGINEERING Professors Associate 1
SAINS ENGINEERING Professors Associate 1
KEMUDAHAN ELEKTRIK Professors Associate 1
PROSES lan REKA BENTUK REACTOR Professors Associate 1
PROSES lan REKA BENTUK REACTOR DR. Departemen. Anggota 1
YAPI DR. Departemen. Anggota 1
HYDRAULIC DR. Departemen. Anggota 1
METALLURGY AND MATERIALS ENGINEERING DR. Departemen. Anggota 1
ENGINEERING ENVIRONMENTAL DR. Departemen. Anggota 1
SEKOLAH VOKASIONAL FORESTRY
TUMBUHAN ORNAMENAL GRATIS Professors Associate 1 Dadi lulusan Departemen Teknik Kehidupan lan duwe studi ilmiah ing Forest Botany.
SEKOLAH VOKASIONAL SERVIKAL KESIHATAN
TEKNIK LABORATOR MEDIKAL Professors Associate 1 Kanggo duwe panaliten ilmiah ing bidang genetika penyakit orthopedic.
TEKNIK LABORATOR MEDIKAL DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo dadi panelitian analisis instrumental ing diagnosis lan perawatan penyakit metabolik.
TEKNIK MEDIKAL IMAGING DR. Departemen. Anggota 1 Kanggo duwe panaliten ilmiah ing bidang fisiologi pernafasan lan hipoksia intermiten.
SEKOLAH VOKASIONAL SAINSES SOSIAL
PENGURUSAN DAN PENGURUSAN HOTEL DR. Departemen. Anggota 1 Ph.D. ing Manajemen Pariwisata.
SEKOLAH VOKASIONAL SAINS TEKNIKAL
TEKNOLOGI KOMUNIKASI ELEKTRONIK DR. Departemen. Anggota 1 Departemen Teknik Elektronik lan Komunikasi utawa Teknik Komunikasi Elektronik
duwe gelar PhD ing siji.
TEKNOLOGI UNDERWATER DR. Departemen. Anggota 1
INSTITUT KANGGO
SAINSI KARONOLOGI profesor 1 Dadi Pakar Kardiologi.
ANESTHESIOLOGI lan REANIMASI profesor 1 Kanggo duwe studi ilmiah ing bidang anestesi arteri periferal.
CADANGAN KOLEKSI PREVANTIF lan EPIDEMIOLOGI Professors Associate 1 Dadi Pakar Kardiologi.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar