Istanbul University bakal nganakake staf akademik

Istanbul University bakal nganakake staf akademik
Istanbul University bakal nganakake staf akademik

Istanbul University bakal nganakake staf akademik; Sesuai karo artikel sing relevan saka Peraturan N babagan Promosi lan Pelantikan giren Staff Akademik sing diterbitake ing Warta resmi babagan 2547 lan artikel-artikel sing ana gandhengane ing UU ana 12.06.2018, Profesor, Assoc. Staff 9 bakal direkrut kanggo anggotane.

Calon Ndhaptar menyang Staff Profesor: CV, petisi aplikasi sing uga dheweke nyebutake jeneng karya riset utama ing format PDF (ditandatangani), Dokumen Profesional Madya, Dhaptar Publikasi, Publikasi Ilmiah (Dheweke nuduhake salah sawijining publikasi minangka karya riset utama), kongres lan kertas konferensi karya, pagelaran lan dokumen sing gegandhengan, kegiatan pendhidhikan lan latihan, kedokteran manajemen sing wis rampung lan rampung, keahlian ing karya seni utawa master, kalebu dokumen lan informasi babagan kontribusi kanggo Universitas Administrasi 6 sing disiapake ing format PDF nganggo CD utawa Memori Portable saka Kepemimpinan Departemen Rektorat Rektorat kabeh kudu ditrapake kanthi pribadi.

Profesor

1- Kutipan aplikasi, sing uga nemtokake jeneng karya riset utama,

2- Formulir Aplikasi kanggo Staff Akademik 1 kanthi Foto Biometrik ing situs web Departemen Kepala Universitas (digunakake kanggo Profesor lan Profesor Madya),

3- Investasi Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (kanthi Gambar Biometrik),

4- Rekam Pidhara Criminal,

5- CV lan Dhaptar Publikasi, sertifikat Profesional Profesional, Luar Biasa, Asli, Sarjana, Sarjana, Dokter, Keahlian Seni, Keahlian),

6- Gambar Biometris 1 (dijupuk sajrone nem wulan pungkasan),

7- Salinan Identitas

8- Dheweke uga kudu diwujudake minangka karya riset utama.
Calon nglamar Staff Profesor Madya: Sampeyan kudu ngetrapake pribadi ing Departemen Personalis Rektorat bebarengan karo CD utawa Memori Portable sing disiapake ing format 4 PDF kalebu CV, Dokumen Profesional Madya, Dhaptar Publik lan sinau ilmiah lan publikasi.

Profesor Madya

1- Formulir Aplikasi kanggo Staff Akademik 1 kanthi Foto Biometrik ing situs web Departemen Kepala Universitas (digunakake kanggo Profesor lan Profesor Madya),

2- Investasi Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (kanthi Gambar Biometrik),

3- Rekam Pidhara Criminal,

4- CV lan Dhaptar Publikasi, sertifikat Profesional Profesional, Luar Biasa, Asli, Sarjana, Sarjana, Dokter, Keahlian Seni, Keahlian),

5- Gambar Biometris 1 (dijupuk sajrone nem wulan pungkasan)

6- Salinan fotografum ID uga dibutuhake.
Calon kanggo aplikasi kanggo staf fakultas dhokter: Resume, Aplikasi kanggo Staff, Penyiasatan Keamanan Nomer 2 lan Formulir Penelitian Arsip (Foto Biometrik), Rekaman Hukum, Dokumen Doktor, Dhaptar Publikasi, Karya Ilmiah lan Publications ing situs web Departemen Personel Universitas. 4 CD utawa Memori Portable, sing disiapake ing format PDF, kudu ditrapake kanggo unit sing ana gandhengane.

Cathetan:

1- Kanggo kabeh judhul sing diumumake, kesetaraan diploma sing dipikolehi saka negara manca kudu disetujoni lan disertifikasi dening Lembaga Interuniversity.

2- 657 saka UU No. 48. Dheweke kudu ngrampungake kabeh syarat.

3- Calon ora kudu duwe kewajiban Layanan Negara.

4- Calon lanang sing ngetrapake posisi kasebut ora kudu ana ing status Pengadilan utawa liyane babagan jasa militer.

5- Aplikasi bakal digawe menyang unit sing relevan sajrone 15 dina sawise publikasi pariwara ing Warta resmi.

6- Tanggepan kanggo Aplikasi: 15. Day.

7- Aplikasi bakal digawe kanthi pribadi. Aplikasi liwat surat ora bakal ditampa.

8- Calon sing bakal ditrapake kanggo kader diwajibake nambahi tabel sing dinilai Publications Ilmiah miturut Kritikan Promosi Akademik lan Istilah Akademi Universitas Istanbul ing situs web Universitas lan Dewan Pendidikan Tinggi.

9- XXXX LXX XXXX. (2547 Law No. 38 Artikel 1 saka paragraf pisanan (d) babagan tenaga kerja doktor utawa keahliane seni ing universitas sing ora duwe hak nglamar.

10- Calon sing ditrapake kanggo guru besar lan / utawa guru besar sing durung njupuk Ujian Profesional Associate dibutuhake kanggo ngisi Borang Permohonan Ujian Lisan Profesional ing kaca Departemen Personel lan ngirim menyang Departemen Personnel.

11- Ad kita http://www.istanbul.edu.tr/ kasedhiya ing

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar