Manajemen CRM wis entuk panggonane ing sektor logistik!

Manajemen CRM wis entuk panggonane ing sektor logistik!
Manajemen CRM wis entuk panggonane ing sektor logistik!

Manajemen CRM wis ngganti Kecepatan ing Sektor Logistik !; Fevzi Gandur Logistics ketemu karo siswa senior Teknik Industri ing Universitas Kültür. Ing seminar sing diatur ing ruang lingkup Manajemen Pemasaran, informasi dituduhake karo siswa babagan kompetisi rekabet ing sektor logistik, pemasaran sing tepat, hubungan pelanggan lan manajemen CRM ”.

Ngomong babagan seminar kasebut, Fevzi Gandur Logistics and Manager Development Development Müge Karahan, ngandharake yen adol produk utawa layanan ora pati penting kaya sadurunge, penting ngerti apa sing adol nganti saiki lan ngerti kabeh aspek pelanggan.

Karahan: Sampeyan Sampeyan Kudu Ngerteni Apa Pelanggan utawa Ora!

"Ing kahanan kompetitif saiki, sampeyan utawa merek sampeyan ora mung target kanggo para rawuh target pelanggan, sampeyan bisa uga duwe atusan pesaing lan alternatif. Yen sampeyan pengin menonjol, sampeyan kudu fokus ing customer. Kar Karahan ujar manawa iki uga bisa dienggo karo aplikasi CRM.

Nyariosaken bilih ngerti para pelanggan lan ngerti apa sing dikarepake iku penting kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing dibutuhake, Karahan negesake manawa penting banget nggunakake aplikasi CRM lan duwe informasi anyar babagan pelanggan.

Karahan ujar, "Sampeyan kudu tetep data babagan target pelanggan sing terus dianyari. Amarga sajrone wektu sampeyan ora komunikasi, karya, area utawa kabutuhan bisa owah. Yen sampeyan menehi informasi babagan pelanggan babagan sawijining pakaryan sing durung nate ditindakake, sampeyan ora bisa entuk perhatian

Karahan, aplikasi CRM ora mung kanggo dodolan, nanging uga menehi sumbangan kanggo manajemen hubungan pelanggan sing tepat, nggarisake proses CRM minangka perusahaan wiwit 2017 Salesforce, dheweke nambah.

Yüksektepe: Keuntungan Gotong royong karo World Business

Kepala Departemen Teknik Perindustrian, Universitas Kültür, Assoc. Dr. Fadime Üney Yüksektepe negesake pentinge nggawa mahasiswa karo para pihak sing duwe kegiatan kerja sing aktif lan nyedhiyakake conto lan piwulang sing nyata.

Yüksektepe ujar manawa salah sawijine profesi sing bisa entuk bathi lan menehi paling akeh data yaiku teknik industri.Mulane, dheweke negesake pentinge aplikasi CRM kanggo para siswa ing departemen iki lan matur nuwun manajer manajer Fevzi Gandur Logistics kanggo menehi sumbangan.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar