Pamukkale University Bakal Recruit permanen

Pamukkale University Bakal Recruit permanen
Pamukkale University Bakal Recruit permanen

Siswa sekolah Pamukkale SD 45 nerbitake pengumuman resmi tanggal Desember 9 saka kaca kiriman kerja ISKUR kanggo rekrutmen terus. Kanggo aplikasi online menyang iklan sing diterbitake dening universitas, kode pengumuman uga diumumake ing kaca kasebut.

Kaca kerja İŞKUR sing dianyari ing dina minggu anyar. Salah sawijine pengumuman anyar diumumake dening Universitas kasebut. Pamukkale University njupuk tenaga kerja ing status permanen lulusan sekolah rendah 45 staf reresik bakal direkrut. Tanggepan pungkasan kanggo ngirim yaiku 9 Desember 2019. Kabeh aplikasi, kalebu dina Jumuah ing akhir minggu, bakal ditindakake dening İŞKUR.

Kanggo Rincian Ad Klik kene (Rekrutmen 26)

Kanggo Rincian Ad Klik kene (Rekrutmen 19)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar