6 Company Dompet kanggo Tender Teknik İzmir Karabağlar Metro

perusahaan saingan kanggo subway Karabaglar
perusahaan saingan kanggo subway Karabaglar

6 Company Dompet kanggo Tender Teknik İzmir Karabağlar Metro; ; Ing tender Karabağlar Metro, perusahaan 6 nawakake rega. Tender kasebut bakal dirampungake ing dina-dina sing bakal teka.

Tahap kaping tiga dicapai ing proyek Karabağlar Metro. Dina iki, amplop tawaran rega sing ditawakake perusahaan 6 dibukak ing Majelis Munisipalitas Izmir Metropolitan. Kaputusan tender diterbitake langsung ing situs web Perbandaran Izmir Metropolitan bakal ditemtokake sawise evaluasi komisi kasebut. Tahap pertama tender dianakake ing wulan Agustus pungkasan.

Cenderung kaya ing ngisor iki:

  • RPA SRL 13 yuta 700 ewu TL,
  • Metro Istanbul Inc. 13 yuta 855 ewu 200 TL
  • Geoconsult ZT GmbH - TEKFEN Engineering Co. 15 yuta 600 ewu TL
  • Yüksel Proje International Inc. - Arup Engineering and Consulting Ltd. Sti. 16 yuta 900 ewu TL
  • Prota Engineering Project Consultancy Services Inc. 21 yuta 500 ewu TL
  • Su-Yapı Engineering and Consulting Services Inc. 37 yuta 948 ewu 800 TL

Izmir bakal dadi jalur metro paling dawa

Proyek kasebut kanggo nemokake solusi kanggo masalah transportasi ing distrik Karabağlar, ing endi kapadhetan pedunung sing dhuwur ing kutha. Garis sing bakal dibangun ing antarane Halkapınar lan Bandara Adnan Menderes bakal ngetutake rute Gaziemir, Eskiizmir, Eşrefpaşa, Çankaya, Basmane, Yenişehir lan Halkapınar. Kilometer 28 bakal dadi jalur metro paling dawa ing kutha, uga nyambungake wilayah omah sing padhet, uga pusat bisnis sing penting kayata Cistern, ESBAS, Fair Izmir, Kemeralti lan Pasar Makanan.

Proyek pungkasan bakal rampung ing 2020. Sawise rampung proses aplikasi lan persetujuan, tender kanggo pambangunan garis kasebut bakal diluncurake. Ing kasus kasebut, ora ana wektu tundha ing proses persetujuan, pambangunan garis metro Halkapınar-Karabağlar bakal diwiwiti sawise rong taun.

Perbandaran Metropolitan İzmir bakal kalebu Karabağlar ing jaringan transportasi ril. Tender proyek lan konstruksi kanggo baris metro Halkapınar-Karabağlar diwiwiti.

Perbandaran Metropolitan İzmir njupuk langkah anyar kanggo ngembangake jalur sistem rel 179 kilometer. İzmir Metropolitan Municipality Suburban lan Rail System Investigation Department, tender kanggo proyek jalur Halkapınar-Karabağlar metro. Tender kasebut dileksanakake lan tendha ditampa. Yen ora ana kabotan sajrone periode legal, kontrak kasebut direncanakake kanggo ditandatangani karo perusahaan sing menang ing Desember 2019.

Konstruksi wis samesthine diwiwiti rong taun

Proyek pungkasan bakal rampung dening 2020. Sabanjure, aplikasi "disetujoni" bakal ditindakake dhisik ing Direktorat Umum Investasi Infrastruktur ing sangisoré Kementerian transportasi lan Infrastruktur lan banjur dadi presiden Strategi lan Anggaran. Periode iki diwiwiti udakara rong taun. Proses konstruksi lan konstruksi konstruksi bakal diwiwiti karo inklusi proyek ing program investasi. Garis 28 kilometer ing njero lemah bakal dibangun ing njero lemah. Yen ora ana wektu tundha ing proses persetujuan, pambangunan garis metro Halkapınar-Karabağlar bakal diwiwiti kanthi rong taun.

Walikota Tun Metropolitan İzmir Tunç Soyer ujar manawa jalur metro ing Rencana Umum Pengangkutan transportasi Utama İzmir bakal dibangun ing rute Halkapınar Konak Bozyaka Eskiizmir Street-Gaziemir-Yeni Ground-Adnan Menderes Bandara. Soyer negesake manawa pengeboran udakara 16 ewu meter bakal ditindakake sadurunge konstruksi kasebut, Için Wiwit garis kasebut ing kutha, kita bakal nindakake karya sing bisa ditindakake ing njero lemah supaya bisa mengaruhi urip sosial sekedhik-sithik. Nomer lan lokasi stasiun durung jelas. Kabeh bakal ditemtokake sajrone fase proyek, sajrone data statistik lan liwat survey sing ditindakake karo warga negara kita. Saliyane proyek subway Buca sing isih ana, Narlıdere uga nyakup garis sepur Karabağlar ing agenda kita. Kanthi kabeh proyek kasebut, kita bakal ngiwa langkah sing penting banget kanggo nyulam İzmir kanthi jaring wesi.

Garis metro Halkapınar Karabağlar
Garis metro Halkapınar Karabağlar

Peta Izmir Metro

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar