Pitakon Crash Key Key Crash Key Wear?

Pitakonan kacilakan sepur Corlu kepiye carane ballast
Pitakonan kacilakan sepur Corlu kepiye carane ballast

Pitakonan Dhasar Crash Sepur Corlu Kepiye Ballast Worn ?; 7 25, sidang putaran kaping tiga kasus pidana 4, sing dibukak ing Çorlu babagan kacilakan sepur ing bocah 10 dipateni, bakal ditindakake ing wulan Desember. Iki dipengini bakal mutusake nggawe panitia kanggo korban laporan ahli anyar sadurunge pangrungon, 'TCDD Senior Management' kanthi jeneng 1.5 sing terus ditindakake investigasi balast ing kasus panjaluk supaya bisa nggedhekake penyelidikan saka ballast iki yaiku nyiapake petisi jaksa.

Tembok KoranMiturut Serkan Alan; 25 300 Sidhang bunder kaping telu dibukak ing Çorlu gegayutan karo kacilakan sepur ing 10 tiwas lan 1 tiwas ing Pengadilan Penalti Heavy 1.5 ing Desember. Nanging, penyelidikan 5, sing kalebu "Top Manajemen TCDD için supaya mbukak teledor lapisan balast ing bencana sepur, ora nuduhake perbaikan ing taun iki. XNUMX bakal menyang kantor Pendakwa Kepala Corlu ing Kamis lan ngirim petisi menyang kantor jaksa supaya njaluk panjaluk penyelidikan.

'NAMPAK POLISI KRIMINAL'

Sasampunipun kacilakan sepur, Pejabat Pendakwa Umum Çorlu miwiti investigasi marang politikus, birokrat lan wong ing manajemen ndhuwur TCDD kanthi alasan "nyebabake pati lan cedera kanthi nglirwakake olmadı dudu papan kanggo penuntut. Ing penyelidikan sing ditindakake kanggo nutupi Manajemen CD Top TCDD kanggo mbukak supaya teledor sing nyebabake erat lapisan balast, 1.5 isih ora bisa dirambah ing taun iki. Sevgi Evren, pengacara pengacara, mangsuli: "Apa ana kekurangan kanggo nindakake investigasi liyane babagan kedadeyan sing padha nalika nyoba terus?"

Adan Tinimbang kesulitan, iki minangka kabijakan privasi. Turkey wis ngalami ing cara iki ing sistem hukum. Yen sampeyan pengin nglindhungi wong, sampeyan bisa bisu file babagan iki. Sampeyan nganggep, pura-pura sampeyan nyelidiki, lan banjur ditutup kanthi ora ngupayakake. Dheweke pengin nindakake kabeh maneh, nanging ora bisa. Amarga kulawargané miwiti waspada ing ngarep pekarangan lan ujar, 'Kita bakal berjuang nganti kanyatan diweruhi lan sing tanggung jawab muncul.' Berkas serialization iki ora bisa ditutup sajrone setaun lan setengah. Nalika tuntutan ukum nyoba nyelidiki saka lumahing, kita ujar manawa kita kudu nyawang titik kasebut lan wong liya. kacilakan komunikasi ing Turki, ngilangi, Schlafsaal fires, Soma lan apa kedaden ing Corlu luwih saka kasil upayané kanggo nggawa file iki kanggo sarirane Sang Parta ing. "

'TINDAKAN EXPEKTOR IS INGGRIS ING NGANG KABEH

Pengacara korban ing pamrih ing pusingan kaping pindho sawise kacilakan disiapake dening panjaluk jaksa penuntut bantahan menyang laporan ahli lan njaluk persiapan laporan anyar. Mustafa Karaşahin lan Sıddık Yarman, sing mlebu dakwaan kasebut lan duwe hubungan bisnis langsung karo TCDD, mutusake nyiapake laporan anyar lan takon jeneng ahli sawise pangrungon kapindho.

Pengacara Sevim Evren nyatakake, pengadilan wis nulis lapangan winates menyang universitas kalebu Universitas Sakarya, Universitas Boğaziçi, Universitas Tekanbul (ITU) lan Universitas Eskişehir Osmangazi.

Evren ujar manawa tim sing bakal ditemtokake panitia pengadilan bakal nyiapake laporan kasebut ing antarane jeneng-jeneng sing teka saka universitas kasebut lan panitia kasebut bakal nemokake penemuan sawise ditampa saka pangrungon kaping telu.Giderek Pengadilan njaluk dhaptar jeneng saka universiti kasebut. Saiki pengadilan bakal milih dhewe saka dhaptar jeneng iki. Yen kita nganggep panitia iki ora cukup, kita bakal njaluk ahli anyar kanggo dilebokake ing panitia iki. Iki bakal dicethakake ing nyoba kaping telu. Ing sesi iki, dikarepake netepake panitia sing bakal nemoni masalah iki minangka masalah umum kanthi kualitas maksimal, netraline maksimal lan mutusake babagan panemuan ing papan sing kedadeyan.

A ACADEMIAN AT ITU JAWABAN ING JAWABAH ING AKUN YANG DITAMPANG ING SUKU PROJEK

Evren nerangake alasan kenapa akademisi sing makarya ing ITU ora bisa dadi ahli:

Bir A guru saka ITU nolak proposal ahli universitas kasebut, nyatakake yen dheweke melu proyek kasebut nalika kedadeyan kecelakaan kasebut. Yaiku becike apik. Kita duwe keluhan pidana babagan ahli liyane. Anggota dewan perusahaan sing menehi gelar tender kanggo rel sepur kasebut ditunjuk dadi pakar ing tahap penuntut. Keahlian kasebut ora bisa ditindakake. Penting banget yen guru saka ITU nolak nglakoni. Iki nuduhake manawa panjaluk kita luwih akeh dirungokake. "

DITANGGALKAN KARET 'WISAN INGKE SUKU DUMADAKI PADA SUKURAN'

Ing kaputusan interim ing pangrungon kaping pindho, pengadilan kasebut netepake 4 minangka saksi saka wong 3 sing dicoba tanpa ditangkap lan mutusake njupuk laporan kasebut ing pekarangan sing cedhak karo papan sing diwenehake. Pengacara korban nyatakake para defendan kasebut kudu dituduh njupuk pratelan saka pengadilan ing putaran kaping tiga ing rundingan kaping telune dirungokake. Pengacara korban, telu diidentifikasi minangka saksi saliyane wong-wong tingkat dhuwur sing bakal nggawa menyang balai pengadilan lan takon pitakon.

Ing tangan liyane, para peluh, sing durung menehi kesaksian, bakal menehi pengadilan ing putaran kaping tiga ing 10 pendengaran Desember ing dina lan sawise kacilakan kasebut kedadeyan.

4 bakal DIPANGGO UNTUK JUDGMENT 3

Ing pangrungon kaping tiga, panjaluk saka pengacara korban bakal dijaluk tahanan tahanan 4 ing sidhang. TCDD 3 Direktorat Wilayah saka wong sing dihukum antarane taun 2 lan 15 kanthi tanggung jawab "nyebabake pati lan cedera kanthi nglirwakake" Halkalı Turgut Kurt dadi Manager Maintenance Railway ing Direktorat Penyelenggaraan Railway 14. Çerkezköy Özkan Polat, Ketua Pangopènan lan Diposaken ing Direktorat Main Maintenance Road lan Çetin Yıldırım, Kepala Bridges ing TCDD, ora nuntut panjaluk pengacara sing njaluk penahanan kasebut ing sidhang kaping pindho. Pengacara kasebut ora nuntut penangkepan Celaleddin Çabuk, para pekerja pangopènan lan ndandani garapan ing Kepala Penyelenggaraan Jalan, terdakwa liyane.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar