Dhukungan Turkey kanggo Development saka Malaysia Airlines

Price turkiyenin pembangunan support saka Malaysia Airlines
Price turkiyenin pembangunan support saka Malaysia Airlines

Dhukungan Turkey kanggo Development saka Malaysia Airlines; Menteri Turhan, Menteri Pengangkutan Malaysia Anthony Loke Siew Fook lan delegasi sing ana sadurunge wawancara, ujar manawa jumlah perdagangan manca karo Malaysia caket karo 2,5 milyar dolar.

Turhan nyatakake kepinginan kanggo nindakake kerjasama luwih lanjut karo Malaysia, kanthi negesake dheweke bakal nindakake sing paling apik.

Turhan kelingan manawa wis ana kerjasama sing wis suwe karo Bandara Berhad Malaysia Holding ing Istanbul Sabiha Gökçen Airport lan ujar, bugün Dina iki bakal ngrembug hubungan transportasi kita karo mitra sing dak ajeni. Kita bakal ngganti pendapat babagan hubungan penerbangan sipil kita, utamane ing Bandara Sabiha Gökçen. "

Mentri Perhubungan, Malaysia Fook uga nyatet yen wayah kawitan riko kanggo Turkey.

penjelasan sing loro partners utama ing wilayah Fook Turki lan Malaysia, "ing sikap kita lan kita mratelakake panemume lan kita ndhukung saben liyane ing platform katon internasional kaya paling kita wektu bebarengan. Ingsun iki seneng banget karo iki

Fook ujar manawa ana hubungan sing cedhak karo Presiden Recep Tayyip Erdogan lan Perdana Menteri Malaysia, Mahathir Mohammed.

Nyatak manawa ana kerjasama gedhe antarane loro negara, utamane ing lapangan penerbangan sipil, ujare Fook, izinake, kita kepengin lan nambah kerjasama ing sawetara lapangan liyane kajaba operasi penerbangan. Ing industri aviation lan papan, iku wis teka kanggo Turkey kita padha banget kesengsem. Kita pengin nyatakake yen kita mbukak kanggo kabeh jinis kerjasama ing lapangan iki .. Bulundu

Fook, kang lagi nyimak sing kemajuan Malaysia ing narik Paduka Simpen pengaruh owahan, support lan pengalaman Turkey kanggo pangembangan Malaysia Airlines ngandika padha mbukak.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar