Rega Tiket Tiket East Express 2020

Rega Tiket Tiket East Express 2020
Rega Tiket Tiket East Express 2020

Harga Tiket East Express 2020: Utamane populer ing antarane para nom-noman, East Express budhal saka Ankara lan tekan Kars saka Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan lan Erzurum. Wétan Express ngenteni 5 - 10 menit ing stasiun tengah, saben dina saka stasiun Ankara 17: 55lan teka ing Stasiun Kereta Api Kars jam 18.30 dina sabanjure. Ana 10 kompartemen ing mobil bunk lan 4 wong bisa lelungan ing saben ruang. Sepatu kamar, pique lan bantal diwenehake dening TCDD Taşımacılık AŞ. Ana 14 tabel lan 47-52 kursi ing mobil panedhaan.


Amarga kaendahan sepur alam, para wisatawan lan tukang foto njaluk East Express, yaiku musim paling sibuk ing musim panas, lan lelungan biasane ditindakake karo gerbong pulman. Sajrone wulan mangsa, panyuwunan saka macem-macem klompok kerja kayata klompok gunung, fotografer, klompok gunung, siswa lan guru Universitas biasane digawe kanggo mobil bunk. Luwih seneng saka klompok-klompok kasebut diwiwiti ing pungkasan Desember lan terus nganti pertengahan Maret.

Gerai makan ing East Express ana 4 tabel saben. Gerbang kalebu sarapan, sup, panganan panas, roti lapis adhem lan minuman panas / adhem. Restoran ora duwe wektu pambukaan khusus. Bukak 7/24.

Jadwal Tiket East Express

Minangka asil saka kapentingan ing East Express, Touristic East Express, kalebu mung mobil turu lan restoran, klebu. Nalika East Express terus narik kawigaten, tambahan wagol turu menyang Touristic East Express lan tiket wisata East Express sing larang nyebabake East Express narik kawigaten.

Kanthi pendekatan Taun Anyar lan kedatangan musim mangsa, nambah panjaluk dibayangke rega tiket.

Harga Tiket Tiket Ekspres Wisata Ankara Kars (Siji Dalan)

Lengkap (Tunggal) £ 480.00
Pepak (Kaloro Wong) £ 600.00
Enom (Bujang) £ 384.00
Enom (kaping pindho) £ 489.00
Swara 65 (Bujang) £ 240.00
Swara 65 (Ganda) £ 300.00

Rega tiket tikus 480 pon kanggo wong siji, 600 pon kanggo wong kaping pindho ditawakake. Diskon 20% diwenehake kanggo para panuku babak lan 'tiket enom' ing loro kareta kanggo njaluk tiket diskon. Enom wong umur 13-26 taun bisa entuk bathi kanggo diskon 'tiket tiket enom iki. Kajaba iku, guru, penumpang militer, klompok paling ora ana 12 wong, wong sing duwe kertu penet, wong cacat, bocah cilik umur 12-18 lan pasangan pensiunan TCDD 20 persen diskon, diskon 65 persen luwih saka 50 lan kesempatan perjalanan gratis karyawan TCDD ditawakake. .

Tiket Tiket Ekstra Ankara Kars East Express Pulman (Kursi)

Tam £ 57.50
enom £ 49.50
Swara 65 £ 29.00

Harga Tiket Coaster Ankara Kars East Express

Tam £ 78.00
enom £ 69.00
Swara 65 £ 49.00

Rega tiket East Express, Ankara-Kars Pulman (kanthi kursi) kebak 58.00 wong enom 49.50, 65 TL umur luwih saka 29 TL. Bunks 78, enom lan luwih saka 60 taun 69.50, 65 taun lan 49.00 TL kanggo bocah.

Wétan Timur ngrampungake perjalanan antara Ankara lan Kars udakara 24 jam 30 menit.

Jam Wétan Ekspres

Departure Ankara Pangkat saka Kayseri Pangkat saka Sivas Mangkat saka Erzincan Pangkat saka Erzurum Penerbangan ke Kars
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Pangkat saka Kars Pangkat saka Erzurum Mangkat saka Erzincan Pangkat saka Sivas Pangkat saka Kayseri Ankara Arrival
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

Wétan Peta lan Stasiun

Landskap Spesakular saka Ekspres Wétan



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar