Renovasi Bangunan Terminal Bandara Siirt

Renovasi terminal bandara siirt
Renovasi terminal bandara siirt

Renovasi Bangunan Terminal Bandara Siirt

Direktorat Jenderal Nasional Airports Authority (TCDD) 2019 / 575301 kanthi nilai watesan 22.205.909,39 TL lan 29.591.926,00 TL kanthi anggaran 7 TL. SAN. TIC. LTD. Sti. + BİNBAY YAPI SAN. VE TİC. LTD. Sti. wis menangake usaha bareng.

Tanduran kasebut kalebu nutupi unit 1 saka Bangunan Terminal Bandara Siirt. Suwene pakaryan yaiku 400 (patang atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar