Rute Railway Sakarya Kasedhiya ing Yenikent

Sistem ril Sakarya frustasi Yenikent nggawe kuciwa
Sistem ril Sakarya frustasi Yenikent nggawe kuciwa

Rute Railway Sakarya Kuciwa ing Yenikent; Walikota Metropolitan Sakarya Ekrem Yüce nggambarake rute sistem rel sing entheng yen ora ana Yenikent ganggu mukhtars ing wilayah kasebut. Mukhtars nggambarake kekurangan Distrik Yenikent minangka kuciwa ing sistem rel cahya

Walikota Sakarya Ekrem Yüce, program radio sing diluncurake minggu kepungkur ngumumake manawa dheweke nyetel rong rute kanggo sistem ringan. Gar-SATSO lan Gar-Campus, rute sistem ril Yenikent iku penting. Kepala wilayah kasebut ujar yen kuciwa yen ora ana Yenikent ing rute kasebut.

Yaiku ing 2001

Yunus Özçelik, Kepala 15 Juli Camili Neighborhood, nyatakake yen sistem rel lampu menyang wilayah diproses ing 2001. Panjelasan Presiden kanggo rute kasebut dadi kaget lan lingkungane. Wilayah iki butuh rel liyane. Çok

RE-DETERMINASI

Cevdet Koçak, walikota Korucuk Kejiranan, nyatakake yen ana luwih saka 1000 wong ing wilayah kasebut. Sayang ora ana ing kene .. Mustafa Çalık, kepala sekolah Karaman nyatakake yen sistem kasebut pengin sistem rel cahya ngliwati tetanggan kasebut lan njaluk ditetepake maneh rute kasebut. (Sakarya Yenihaber)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar