Garis Sepur Sepur Cepet Sivas Ankara Yen bakal lunga?

Sivas ankara jalur sepur dhuwur bakal rampung nalika
Sivas ankara jalur sepur dhuwur bakal rampung nalika

Garis Sepur Cepet Sivas Ankara Nalika? Sivas, baris Sepur Ankara-kacepetan, railway lagi dibangun ing Turki antarane Ankara lan kutha Sivas. Kira-kira ewu wong 406 kerja ing titik 150 ing sadawane baris kanggo nggayuh garis 6 kilometer-dawane sing bakal dadi baris dobel, listrik lan diwenehi tandha. Baris kasebut banjur bakal ditambahi menyang Kars lan Baku Tbilisi bakal disambung menyang Railway Kars.

The total dawa Sivas, Ankara High Speed ​​Rail line, kang siji saka Turki kang paling gedhé project aktif 406 km. Garis Sepur Keretapi Tinggi Ankara Sivas Kırıkkale ing antarane féri garis Yerköy Line-1'de, ing antarané garis line Yerköy-Sivas-2'de wis rampung. Kajaba iku, miturut target target electrification lan signaling manufacturing, sanajan kabeh kahanan cuaca sing ala terus kanthi cepet.

Proyek sepur kecepatan kacepetan Ankara Yozgat Sivas bakal nyuda transportasi ing rute sing ditemtokake saka jam 12 nganti jam 2 nganti menit 51. Pakaryan infrastruktur wis rampung ing jalur kerja proyek, ing garis 406 kilometer, titik 150 karo sekitar karyawan 6 ewu terus tanpa gangguan. Bagean gedhe proyek ril rampung ing pusat kutha Sivas.

Jam 2 ing antarane Ankara Sivas lan menit 51

Garis Sepur Sepur Kacepetan Sivas Ankara direncanakake rampung ing tengah 2020 lan drive test direncanakake diwiwiti ing wulan Februari lan Maret.

Map of Sivas Ankara High Speed ​​Train

Panelusuran News Railway

1 Komentar

  1. Kabeh pejabat negara ujar jam 2 ing ngendi wae. Sampeyan uga kenapa 2 jam 51? Yen sampeyan duwe informasi liyane sing ora ngerti, aku bakal ngormati.

komentar