Seminar kaping pisanan sing ngresiki personel Ankara Metro

Staff ngresiki metro ankara pertama ing seminar pangembangan pribadi
Staff ngresiki metro ankara pertama ing seminar pangembangan pribadi

Metropolitan Municipality Umum Direktorat Aku kerjasama karo Uni Municipalities of Metro Turkey ANKARAY lan reresik Staff digunakake kanggo pisanan ing seminar "Development pribadi" diwenehi.

EGO Direktorat Jasa Direktorat Umum lan Dinas Pembangunan Institusi, Dinas Sistem Rail lan Dinas Sumber Manusia lan Pendhidhikan miwiti seminar; komunikasi efektif, stres lan nesu kontrol lan sopan.

BEDHAN PENDIDIKAN

Anggota Fakultas Universitas Hacettepe Assoc. Dr. Latihan sing diwenehake dening Gülgün Karahalil ing EGO General Directorate Ankara Metro Operation and Maintenance Center ndadekake kontras karo konser lan konser musik para seniman teater Başkent.

Assoc. Dr. Karahalil ujar, ama Tujuane seminar iki yaiku karyawan sing seneng, sing seneng. Kita nyengkuyung olahraga karo parodi klompok teater. Ing njaba téater, musik kasebut santai banget karo para staf sing kita weruh manawa dheweke seneng banget.

TINDAK KANGGO STAFF KANGGO INGGO

Perbandaran Metropolitan, sing nerusake kegiatan latihan layanan kanggo menehi layanan sing luwih apik kanggo warga kutha ibukutha, menehi penting kanggo kepuasan personel.

Kepuasan personel sawise latihan babagan ngatasi stres uga nguatake pangembangan pribadi staf reresik lan komunikasi sing efektif diukur survey. Jumlah wong 515 cacat bakal entuk manfaat saka latihan kasebut.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar