Tanggepan Channel Istanbul saka Imamoglu menyang Menteri Turhan: Wong Bathi Proyek 23 ing wulan Juni

menteri imamoglundan turhana saluran istanbul nanggepi umum mbatalake proyek kasebut ing Juni
menteri imamoglundan turhana saluran istanbul nanggepi umum mbatalake proyek kasebut ing Juni

Tanggepan Saluran Istanbul saka Imamoglu menyang Menteri Turhan: Wong Batal Proyek 23 ing wulan Juni; Presiden Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) Ekrem Imamoglu, sadurunge rapat Majelis kasebut disiarkan live MHP, Pesta BAIK lan ngunjungi klompok CHP. Emamoglu negesake manawa masalah umum karo saben partai yaiku kon Istanbul, lan mangsuli pitakon para wartawan sawise riko kasebut.

Imamoglu, Menteri Pengangkutan Mehmet Cahit Turhan, proyek Channel Istanbul, "Kita protes karo IMM," pitakon babagan tembung kasebut, "2012, 2014, 2015, 2016, sanajan ing 2018'de ana protokol ing antarane pihak panguwasa ing institusi kasebut. Nanging protokol, Pak Menteri, sampeyan mikir, kita wis mlebu karya wis rampung. Yen Menteri nylametake autograf utawa ngrusak otograpi Istanbul, dheweke ora bakal nuwun, ora nindakake riset babagan perkara iki. Aku mesthi ngelingake Pak Menteri yen dheweke bakal nggawe statement kanthi nyelidiki lan nganalisa proses kasebut. Nanging sayangé panjelasan kasebut. Kajaba iku, 23 Juni 2019'da jenis retrospektif iki lan kabeh perjanjian kasebut wis dibatalake karo masarakat "wangsulane.

Presiden Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) Ekrem Imamoglu, sadurunge sesi Majelis, masing-masing MHP, Partai GOOD lan anggota CHP, ngunjungi gedung klompok kasebut ing gedhung pusat ing Saraçhane. Sajrone kunjungan kasebut, İmamoğlu diiringi Wakil Presiden ChP Group Doğan Subaşı. Imamoglu nganakake kunjungan pertama menyang grup MHP. Pengarepan sukses menyang Walikota Silivri Volkan Yılmaz lan anggota MHP, İmamoğlu ujar, "Minggu iki dadi minggu sing sibuk. Minggu anggaran. Kita arep ngomong babagan 2020. Aku ngarep-arep asil sing apik. Sawise sawetara wulan transisi sing kuat, ujar manawa sampeyan ngunjungi sampeyan. Kita uga seneng ngrungokake bebaya sampeyan utawa sing pengin diwartakake yen sampeyan ngerti babagan pentinge minggu iki. " Yilmaz ngucapake rasa seneng amarga kunjungan Imamoglu menyang grup MHP lan ujar, "Saben kita utang utang ing kutha kuna iki. Kita ana ing kabeh sing bakal nguntungake Istanbul. Kita bakal karo sampeyan loro ing utang kita menyang Istanbul lan utang ing negara iki. Kita pengin sampeyan ngerti ".

"KITA KANGGO BEDHANA"

Sing kaping pindho mandheg saka İmamoğlu yaiku klompok GOOD Party Pimpinan Provinsi Istanbul Pesta Istanbul Bugra Kavuncu melu kanca partai. Imamoglu, sajrone pidato ing kene, "Kita wis angel taun. Kita lagi nyiyapake kanggo 2020. Rencana lan anggaran strategi kita ing agenda kasebut. Dadi akeh isi. Aku mikir yen wis ngliwati wektu sing beda, utamane ing persiapan rencana strategis. Iki minangka proses sing luwih klebu lan inklusif. Thanks kanggo Partai GOOD dheweke nuduhake partisipasi. Kita uga bakal ngandhani wong ing basa sing padha ing Majelis lan aku ngarep-arep supaya wiwitan 2020 ngarep-arep. Aku weruh manawa padha mlaku proses harmoni. Kejabi, usul saka partai GOOD nuntun kita. Aku ngaturake matur nuwun kanggo kanca-kanca babagan masalah kasebut ing ngarsane presiden propinsi ..

"Kita bakal ngrancang 2020 TOGETHER"

İmamoğlu nggawe kunjungan pungkasan dheweke menyang klompok CHP. Emamoğlu negesake manawa kudu miwiti tugas amarga proses pemilihan intensif sing tundha wulan 3. Muga-muga minggu iki, kita bakal mbahas loro proses kanthi cara sing paling sehat lan kita bakal ngrancang 3 bebarengan. Kita uga bakal ngrencanakake rencana strategis taunan 2020. Prioritas kita yaiku Istanbul lan masa depan Istanbul. Kita kabeh bisa makili pihak kita, nanging sanalika aku ngerti yen kita kudu tumindak kanthi rumangsa bisa nyiyapake masa depan kanthi ngajeni kapentingan masyarakat lan masa lalu kutha iki. Dadi, kanthi sikap sing jelas, sikap sing apik, lan sikap lan upaya dialog, muga-muga bisa nggawe keputusan sing tepat. "

"ISTANBUL PARI KANGGO UNTUK BASA Y

"Turki iku proses liyane sing tengah umur," ngandika İmamoğlu, "Istanbul Metropolitan Municipality, wis ngalami proses daya beda. 25 ora normal kanggo ngarep-arep kabeh bakal normal sawise sawetara taun. Sawijining dina, 3 wulan, 5 wulan mengko supaya bisa digunakake kanggo kabeh ora pas ngenteni. Ora manungsa. Dadi sampeyan wis kuwasa, sampeyan wis ilang ... Mesthi, proses familiarizasi bakal liwati. Bab iki, proses iki umume katrampilan, umume pendukung lan 'Aku ngerti sampeyan,' ujare, "Sampeyan bener, nanging iki kedadeyan. Ayo kerjo bareng karo Istanbul bebarengan Iki penting. Biasane, yen sampeyan ambegan kanthi jero 3, sampeyan kudu ambegan luwih jero 13 lan ngomong. Sikep iki mupangate Istanbul. Istanbul minangka kutha sing kudu ambegan maneh lan nindakake tumindak sing bener. Kekurangan lan ora akurat mbayar rega sing abot. Lan sayangé, kita ndeleng akeh wong sing ora ragu-ragu kanggo mbela kesalahan amarga ujar manawa partai politik utawa wong liya. Aku upset. Aku weruh wong-wong sing mbela salah, ing ndhuwur negara ndhuwur uga kene. Nanging kita kudu ndandani maneh masyarakat lan proses kasebut. Muga-muga bakal ana wektu sing diwiwiti kanthi dina sing apik lan dipungkasi kanthi minggu sing apik ..

İSTANBUL MESIN INGGRIS BASA KANGGO ISTANBUL YANG KABEH ”

Imamoglu, kunjungan pesta, banjur ngliwati kamera, mangsuli pitakon saka wartawan. Imamoglu, "Partai AK ora ngunjungi klompok kok," pitakon, "Kita njaluk janjian saka Partai AK, nanging dina iki ujar manawa bakal nggawe rapat klompok ing bangunan propinsi. Nanging, kita ora bisa mandheg amarga dheweke ujar yen bakal nyekel parlemen, nanging aku bakal ujar ide-ide sing padha marang anggota AK Partai saka ketua parlemen ”. Imamoglu, "Rundingan anggaran bakal ditindakake. Apa sing dikarepake saka parlemen ”. Imamoglu, pitakon iki, "Mesthi bakal ana diskusi. Kanggo ketemu ing pikiran sing umum kanggo menang wong penting Istanbul. Sawetara ukara politik bisa dingerteni supaya segmen tartamtu bisa ngrungokake aku. Sing bener kanggo saben partai politik. Nanging iki pancene ana keputusan babagan manajemen anggaran umum. Dadi ing pungkasan dina, kita kudu tumindak lan mutusake kanthi akal, akal sing bener lan kanthi prihatin kepiye carane bisa nindakake perkara sing tepat kanggo 16 yuta wong sing manggon ing kutha iki. Amarga keputusan bakal terus dina Jumuah, bisa uga rincian babagan anggaran ora bakal dibahas saiki, nanging dina liyane bakal dibahas. Pancasan bakal ditindakake. Sawise kabeh, kita bakal entuk minggu gedhe. Loro strategi strategis, sing dibentuk dening interaksi meh sewu wong 250, bisa uga rencana strategis sing dibentuk kanthi inklusi sing ora umum banget ing sejarah dunia bakal ana ing agenda kasebut. Maneh, muga-muga anggaran lan peta dalan 2020 bakal migunani kanggo Istanbul ”.

AÇIKLAMA LAMPIRAN LAMPIRAN ”

Presiden IMM, "Menteri transportasi ujar manawa ana protokol kerjasama antara IMM lan kementerian sing relevan ing implementasine proyek Kanal Istanbul. Apa ana protokol anyar? Yen ana protokol sing ditandatangani ing jaman sadurunge, apa sing bakal dadi nasib, ana bakal mandhek ”.
"Ing 2012, 2014, 2015, 2016, malah 2018, ana protokol digawe karo panguwasa wektu ing institusi kasebut. Nanging protokol, Pak Menteri, sampeyan mikir, kita wis mlebu karya wis rampung. Yen Menteri bakal nylametake otograpi utawa ngrusak autograf Istanbul, dheweke ora bakal nuwun, ora nindakake riset babagan perkara iki. Aku mesthi ngelingake Pak Menteri yen dheweke bakal nggawe pratelan kanthi nyelidiki lan nganalisa proses kasebut. Ayo kula ngelekake maneh. Nanging sayangé panjelasan kasebut. Kajaba iku, 23 Juni 2019'da jenis retrospektif lan kabeh perjanjian kasebut wis mbatalake masarakat.

A jaman anyar wis diwiwiti. Kanthi tembung liyane, jaman anyar wis diwiwiti. Ing bab iki, 2019 23 Ing wulan Juni, kita ndeleng masalah saka Istanbul saka sudut pandang sing beda. Keuntungan masyarakat utawa mupangat ing kutha iki? Yen dideleng ing pandangan kasebut, jelas panemune babagan Kanal Istanbul. Aku ngerti manawa Pak 16 isih durung ngrasakake kejelasan kasebut ing ngarep jutaan wong. Bakal ngerti. Kesepakatan tanpa validitas hukum. Contone X, ana kabeh tawaran ing 2014, apa wae ing 2015. 'Ayo perusahaan Bimtaş nggawe rencana iki. Protokol bebarengan supaya organisasi sampeyan ngrampungake proses iki 'Dheweke ora naleni lan bener. Menteri nulis, nanging ana institusi sing nampa lan napsirake kabar kasebut. Kanca-kancaku bakal nulis jawaban sing dibutuhake. Babagan ngapa ora salah utawa apa sing kudu ditindakake. Aku kepengin negesake manawa masalah kasebut ora bakal kelakon nganggo protokol kasebut. Ing tembung liyane, kaya yen kita adol papan minangka IMM, pelayanan tuku, pakaryan wis rampung tinimbang değil Ora kaya ngono. Kita ngomong babagan nyawa wong 16 yuta. Dadi, kita ngomong babagan unsur sing ngancam kutha iki. Aku pitutur maneh. Pernyataan Menteri transportasi liyane sing ora becik kanthi konten sing kosong. "

"KANGGO NAMPI LAWAN UNTUK GAMPANG TINDAKAN TINDAKAN PELINDUNG

Imamoglu ujar, sorun Apa masalah karo bank negara isih ana? Apa sampeyan duwe tujuan kanggo outsourcing ing tahap iki?, Pitakon, "Ora bakal mungkasi, mesthi bakal dadi telusuran kanggo outsourcing. Aku bakal seneng menehi pitunjuk marang sampeyan nalika ana owah-owahan ing bank negara. Aku bakal ujar, 'Deleng apa pinjaman sing dibukak dheweke nulungi.' Aja salah .. Imamoglu, Haydarpasa lan wartawan takon proses pengadilan babagan stasiun Sirkeci,, Kasus terus. Sawijining dina sadurunge luput saka banding pungkasan, Railway State menehi pertahanan. Kita ngenteni putusan pengadilan. Kita ngarepake undang-undang njupuk keputusan proteksi saka kalbu masyarakat. Nalika kita nganalisa kabeh proses ukum babagan perkara iki lan kita njupuk pendapat saka pengacara, ora bisa ngrampungake tender kasebut. Kita ngarepake ukum kanggo njupuk keputusan sing tepat ..

"Kita ora teka ngrungokake iki

Imamoglu, "tender layanan personel wis dirampungake" kanggo pitakonan, "Sejene aku ngerti durung rampung. Kanca-kanca lagi diselidiki. Mesthi wae sing dipikirake ing tender yaiku perkara sing diteliti ing antarane sing nampa tender sing paling cocog lan sing ora, lan proses pengawasan. Sing carane kita ndeleng proses. Sadurunge dheweke nampa tender kasebut, saiki dheweke bakal katon cethek nalika nampa. Kita katon kaya ing ngisor iki: Apa ana ketidakadilan utawa ora duwe aturan baku? Utawa ana kompetisi sing ora adil maneh? Aku kandha karo kanca-kancaku, 'sinau iku.' Kita lagi mriksa dheweke. Minangka walikota, aku ora kasengsem karo jeneng, wong. Kawigatosanipun tetep, kula ningali. Nanging aku ora kasengsem ing perkara kasebut. (Kanthi nuduhake sawetara klompok media) Kepentingane terus kita. Kita uga kudu mulang akeh wong lan akeh institusi babagan prilaku moral. Amarga negara kudu ndeleng conto sing apik. Kita ora teka ing panguwasa kasebut kanggo sengit, ora kanggo sengit. Kita lagi kene kanggo nuntun proses sing adil. Ngerti iki, kita terus cara. Nanging yen isih ana kompetisi sing ora adil, aku wis menehi pitunjuk, 'Nganalisa iki. Aku kandha, 'Deleng mripat kuwi.' Nanging yen ana wong ing mburi dina, dheweke bakal nindakake pakaryan kanthi pengawasan sing ketat. Pengawasan sing ketat dudu duweke. Babagan sing padha karo saben wong ”.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar