Tecer Karagöl Kangal Line Section Komunikasi Teknologi Komunikasi Elektrik T hua Hasil Tender

Teknologi telekomunikasi baris tecer karagol komunikasi linear asil lembut
Teknologi telekomunikasi baris tecer karagol komunikasi linear asil lembut

Komunikasi Tecer-Karagöl-Kangal Line, Signal, Energi lan Serep Optik System Instalasi

Direktorat Railway State Turki (TCDD) Nilai watesan 2019 / 469865, 14.233.356,92 TL lan anggaran rega 19.216.535,00 TL Tecer-Karagöl-Coil Line Komunikasi, Signal, Energy, Serat Optik Laying and Transmission System Installation wis dikirim dening 9 Miturut asil bid 14.411.250,00 TL tender AL-KA İNŞAAT NAK. TAAH. TIC. Inc. Iku wis menang. Perusahaan 3, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Ing tender, Komunikasi, Signal, Energi lan Instalasi Serat Optik lan Instalasi Sistem Transisi menyang Tecer-Karagöl-Kangal Line Section Jumlah lan jinis item 45 sing kalebu ing lampiran diwenehake ing lampiran. Suwene pakaryan yaiku 540 (limang atus patang puluh dina) tanggalan saka pangiriman panggonan.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar