Transfers Railway lan Jalan Raya ing Skop Undang-Undang No. 4735

Transfers Railway lan Jalan Raya ing Skop Undang-Undang No. 4735
Transfers Railway lan Jalan Raya ing Skop Undang-Undang No. 4735

Pangiriman Kontrak 2019 Taun sing ana ing Skop UU Nomer 4735
pindhah kontrak kaya ing ngisor iki:

Bandara New Istanbul - Halkalı Penyediaan, Instalasi lan Komisi Komisi Konstruksi lan Sistem Elektromekanik

  • Rega Kontrak: 4.294.713.000 TL
  • Dipindhah: ORIGINAL + CHOLINE
  • Diwarisake: ORIGINAL + CHOLINE + CENGIZ + CALCION

Gayrettepe İstanbul Bandar Udara Anyar Konstruksi lan Pasokan lan Instalasi Sistem Elektromekanik

  • Rega Kontrak: 3.592.973.291 TL
  • Saka: ŞENBAY + KOLİN
  • Diwarisake: CHOLINE + GALLION + CENGIZ

Kastamonu İnebolu Maneka Bagean Konstruksi Seksi

  • Rega Kontrak: 1.389.689.728 TL
  • Saka: CENGİZ + ÖZALTIN
  • Diwarisake: CENGİZ

Gawe Konstruksi Tunnel Antarane Stasiun Taman Toprakkale

  • Rega Kontrak: 953.069.339 TL
  • Saka: DEMCE + BESTAS
  • Pusaka: DEMCE

135 km 2 Line Infrastruktur lan Konstruksi Superstruktur Antarane Karaman lan Ulukışla

  • Rega Kontrak: 928.309.098 TL
  • TAWARAN: INTEKAR + STS + DIDORAY + ÖZ ARAS
  • Dipunparingi: INTEKAR + STS

Ayvacik - Jalan Kucukkuyu Macem-macem Km Asil Perbaikan lan Konstruksi

  • Rega Kontrak: 904.965.271 TL
  • Saka: CHOLINE + GALLION
  • Dipunpundhiake: KALYON

Konstruksi Line Railway Anyar Antarane Stasiun Nurdağ Başpınar

  • Rega Kontrak: 525.457.097 TL
  • FERNAS + ÖZTAŞ
  • Diwarisake dening FERNAS

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar