Turkey bakal Center of Air Traffic

Turkey bakal penghubung lalu lintas udhara
Turkey bakal penghubung lalu lintas udhara

Transport lan Mentri Infrastructure Cahit Turhan ngandika, bakal dadi pusat lalu lintas udhara Turki, "sambungan maskapai kita wis diadegaké kanthi adil kanggo tetep ngendi kita mabur sak donya, negara kita iku salah siji saka kritéria dhasar sing mimpin kanggo puncak dhaftar aerospace." Ngandika.

Turhan, "7 Desember dina Penerbangan Sipil Désémber Desember" nggawe evaluasi kasebut.

Turhan nyatakake penerbangan global bisa ditindakake kanthi aman lan aman kanthi kerjasama bilateral lan multilateral supaya bisa didegake kanthi skala global, lan anggota 193 Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) ngrayakake Hari Penerbangan Sipil negara.

Turhan ujar yen ing masyarakat saiki, sing diarani "Network Society dijital, pangembangan akses lan fasilitas transportasi minangka kabutuhan paling penting ing jaman digital ing ngendi teknologi berkembang kanthi cepet.

Turhan negesake manawa pengukuhan sambungan penerbangan bisa ditindakake kanthi nambah kerjasama ing antarane negara lan internasional. Turhan nyatakake yen organisasi ngetrapake kegiyatane sesuai karo tema Birlikte Makarya Bebarengan, supaya ora ana negara sing ditinggal. "

Kontribusi dimensi 3 menyang penerbangan global

aviation kerjasama sipil Turkey kanggo langkah kanggo dijupuk, "Ing mangsa punika ing swarga" pointing kanggo netepke unsur paling dhasar kanggo jaminan dislametaké strategis, sistem penerbangan global negara kang diterangno kontribusi telung dimensi.

Menteri Turhan diterusake kaya ing ngisor iki: Ingkang sepisanan, nguatake kerjasama karo negara liya lan dadi salah sawijining negara kanthi jaringan penerbangan sing paling maju ing jagad liwat kesepakatan penerbangan penerbangan bilateral yaiku sumbangan kanggo sistem penerbangan global kanthi tokoh pangembangan ing lalu lintas penumpang lan lalu lintas pesawat. Sambungan maskapai sing wis ditetepake kanthi tujuan 'Ora bakal ana papan ing jagad iki sing ora bakal mabur' minangka salah sawijining kriteria dhasar sing nggawa negara kita menyang ndhuwur dhaptar penerbangan. "

Turhan, kontribusi kang kapindho kanggo sistem penerbangan global Turki, kang proses iki kacarita saperangan saka kaping lan sistem manajemen keamanan aviation ing selaras karo peraturan lan standar internasional kanggo gain sektor aviation.

organisasi International karo mantep Turhan bilih cedhak cooperation karo industri penerbangan tanpa ngorbanaké dislametaké wutah sustainable safety karo langkah dijupuk, ing Turki nganggo sinau iki, ngandika ketemu sing geografi negara lan wilayah kapacak minangka negara conto ing bangunan penerbangan sipil.

Turhan nambahake, faktor kaping telu yaiku nambah kesempatan lan kemampuan ing penerbangan liwat pangembangan potensial infrastruktur lan ngetrapake proyek raksasa sing menehi keuntungan strategis geografi menyang layanan sistem penerbangan global.

Istanbul bakal kabuka ing bandara lan bandara regional layanan ing Turki Turhan negesaken donya bakal nggawe panggonan transit, "Airport Istanbul, sarta bawana kanggo ana ing donya aviation minangka Nining bridge iku indikator penting saka sesanti mangsa Turki." Ngandika.

Lelungan menyang tujuan kanthi percaya diri

awak-nggawe kaputusan Turki kang organisasi 2016 sumbangan target aviation global Turhan bilih prestasi crowning kapilih dadi anggota Dewan ICAO, ngandika nyedhaki karo langkah tenan menyang aviation goal 2023.

Turhan, "Turkey, 2023 munggah gedhe-bodied nomer xnumx'y pesawat kanggo, obah nomer nomer total penumpang ing domestik lan internasional 750 yuta lan total donya TCTerms pesawat karo langkah tenan 350 kanggo mbusak target." Ketemu Assessment.

Turhan nyatakake manawa bagean paling gedhe kanggo sukses yaiku, administrasi lan arah. Aku kepengin ngucapake matur nuwun lan matur suwun amarga upaya terus. "

"Ing negara karo jaringan rute paling amba ing donya Turkey"

Turhan, ICAO anggota 193 negara xnumx Turki kang karo persetujuan aviation kalih negari sing menehi hasil kabutuhan lan panjaluk sesuai karo tujuan saka révisi lan nambah terus-terusan jumlah penerbangan karo jaringan pesawat paling ekstensif tengen donya marang kita sing iki negara.

Turki yaklaştığına langkah kanggo gol 2023 lan Turhan support striking menyang foresight saka organisasi internasional, miturut Eurocontrol, cuaca aviation sing titik kanggo Turki 2035 taun lalu lintas udhara Eropah iki bakal ngandika kanggo negara nambah nganti penerbangan padinan.

Turhan, Turkey kang bandara rawuh lan departure lalu lintas tambah dening luwih saka 30 persen ngandika iku bakal dadi negara karo lalu lintas paling sibuk Eropah, "xnumx't lalu lintas udhara Eropah dina 2035 ewu pesawat, contributing kanggo Turkey samesthine, iku bakal dadi pusat lalu lintas udhara." ngandika.

Implementasi standar internasional kanggo transportasi maskapai Turhan nganti dadi proses ing lantai, nemokake tingkat paling, bilih Turki iku salah siji negara ing safety pesawat audit ing Eropah.

Turhan nyatet sing muncul minangka salah siji saka Agensi Safety Aviation Eropah ing laporan diterbitake ing November gegayutan ngawasi safety saka Turki wis tingkat paling antarane temonan Latvia kang 48 negara sawise negara.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar