Universitas Kastamonu bakal nganakake staf akademik

Universitas Kastamonu bakal nganakake staf akademik
Universitas Kastamonu bakal nganakake staf akademik

Rektorat Universitas Kastamonu; Sesuai karo ketentuan UU 657 babagan PNS, Hukum 2547 babagan Pengajian Tinggi lan Peraturan babagan Promosi lan Pelantikan Staf Akademik lan Prinsip Promosi lan Pelantikan Staff Staff Akademik Universitas *, anggota fakultas 23 bakal direkrut miturut syarat-syarat ing. Dheweke kudu nyukupi syarat sing ditemtokake ing.

Dokumen sing dibutuhake ing Aplikasi:
1. Aplikasi calon, kalebu unit, departemen, departemen / program, gelar staf, penjelasan lan informasi kontak (alamat korespondensi, nomer telpon lan alamat e-mail) **

2. CV (format YÖKSİS)

3. Foto 2

4. Salinan Kartu Identitas

5. Dokumen Basa Asing

6. Dokumen Status Layanan Militer kanggo pelamar pria (dokumen kertas E-pemerintah ditampa.)

7. Sarjana, Doktor, Dokter, Keahlian utawa Kasedhiyan ing Art, Dokumen Profesional Profesional (Salinan sertifikat utawa dokumen E-pemerintah ditampa.)

8. Formulir Pranyatan kanggo Staff Akademik **

9. Calon nglamar menyang anggota fakultas Dokumen Dokter Kedokteran / Keahlian (Dokumen sing nuduhake kesetaraan wis disetujoni dening Présidhisi Dewan Interuniversity kanggo sing wis nampa PhD saka luar negeri.)

10. Profesor kanthi judhul profesor lan profesor gabungan ora bisa ngetrapake posisi kanthi judhul sing luwih murah tinimbang gelar sing duwe. Calon nglamar profesor lan profesor guru digarap wektu permanen.

11. Formulir Promosi lan Akademik Universitas Kastamonu **

12. File lan CD Studi Ilmiah [Dhaptar publikasi lan publikasi sesuai karo format sing ditemtokake ing Formulir Aplikasi Akademik Promosi Akademik lan Pelantikan Universitas, nasional lan internasional kongres lan proses konferensi, karya kertas sing ana hubungane karo kutipan publikasi, kegiatan pendhidhikan lan latihan, kedokteran lan gelar sarjana sing diawasi. (sinau keahlian ilmiah) lan file informasi lan CD liyane (cacahe file lan CD sing bakal dikirim: file 1 kanggo profesor lan CD 6, file 1 kanggo profesor guru lan anggota fakultas kedokteran lan CD 4.)

13. Dokumen Layanan (dijaluk saka wong-wong sing saiki kerja ing institusi publik liyane lan sing wis nate ninggal institusi publik. Dokumen nganggo kode QR saka e-pemerintah ditampa.)

14. Başarı Associate Professorship Oral Examination Success Success için (Kanggo sing ora ngetrapake, ujian bakal ditindakake.)

Calon guru besar lan profesor guru kudu nglamar jabatan Kepemimpinan Universitas lan calon anggota fakultas kedokteran kudu ngetrapake menyang unit sing gegandhengan karo 15 (limalas) dina wiwit diterbitake. Aplikasi kanthi dokumen sing ora lengkap, ora digawe ing watesan wektu, digawe kanthi kirim lan ditemokake ora cocog karo syarat khusus pawarta kasebut bakal dianggep ora sah.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr Pandhuan judhul ing
kasedhiya saka ngisor iki.

**https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr kasedhiya saka.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar