Universitas Balıkesir bakal nganakake staf akademik

Universitas balikesir bakal nganakake staf akademik
Universitas balikesir bakal nganakake staf akademik

Sesuai karo artikel UU sing relevan sing nomer 2547 lan Peraturan babagan Prosedur lan Prinsip Ujian Entri sing Bisa Ditrapake menyang Tugas Kepemimpinan Akademik Liyane saka Staf Akademik sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 09.11.2018 lan nomer 30590, Staf Pangajaran 1 bakal dijupuk menyang unit akademik Balektorat Universitas Balıkesir.

Kahanan Ketentuan Umum lan Khusus:

1- Kanggo nindakake kahanan sing ditemtokake ing artikel 657 UU 48
Paling ora 2 saka 70-ALES, skor minimal 50 saka ujian basa asing pusat sing ditampa dening Dewan Pendidikan Tinggi, utawa padha karo ujian sing padha. Skor ALES dianggep minangka 70 ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir saka pelamar sing pengin entuk manfaat saka pengecualian pusat pusat.
3- Calon sing nglamar staf pamulangan kudu duwe gelar master tanpa tesis. Lulusan non tesis ditunjuk dadi staf akademisi sajrone telung taun. Ing konteks iki, wong-wong sing diangkat wajib ngrampungake program master karo tesis ing lapangan sajrone ana tugas. Sing ora bisa ngrampungake program master karo tesis sing ana ing watesan wektu ora bakal diresmikake.
4- Tabel kesetaraan Dewan Pengajian Tinggi bakal digunakake kanggo nemtokake kesetaraan sistem kelas 4 lan 5 menyang sistem kelas 00 sing bakal digunakake ing petungan kelas lulusan sarjana ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir.

JADUAL PEPERIKSAAN:

Tanggal Publication: 09.12.2019
Tanggal Start Application: 09.12.2019
Deadline Aplikasi: 23.12.2019
Tanggal Penjelasan Asil evaluasi Tanggal: 25.12.2019
Tanggal Ujian Ujian 27.12.2019
Keterangan Asil Rating Akhir: 30.1.20 |
Situs Situs ing endi asil bakal diumumake: personel.balikesir.edu.t punika

DOKUMEN KANGGO ING APLIKASI:

1- Dokumen Hasil Asil 2-ALES (Kode Kontrol Hasil)
3- Sertifikat Hasil Asing Asing Asing
4- Nerusake
5- Lulus sertifikat lulusan utawa sampel Diploma (Sarjana, Siswazah, Doktor) 6- Transkrip Sarjana
7- Sertifikat Status Militer (Kanggo Calon Pria)
8- Kopi Kartu Identitas
9- Foto (1 potongan)
l0- Sertifikasi Operasi + huruf SSI utawa tabel layanan resmi sing disetujoni
l 1- Publications Ilmiah (yen ana)

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar