Universitas Karamanoğlu Mehmetbey bakal nganakake staf akademik

Universitas karamanoglu mehmetbey bakal nganakake staf akademik
Universitas karamanoglu mehmetbey bakal nganakake staf akademik

Unit ing ngisor iki saka Rektorat Universitas Karamanoğlu Mehmetbey yaiku; Personil 2547 bakal direkrut sesuai karo Peraturan Proses lan Prinsip Bab Ujian Pusat lan Ujian Entri sing bakal ditrapake kanggo janjian saka anggota fakultas liyane, nanging saka anggota fakultas, UU Tinggi Pendidikan Tinggi Nomer 657 lan UU Sipil Pajajaran 48.

Calon bisa aplikasi menyang departemen sing gegandhengan karo wong utawa liwat surat kanthi Formulir Aplikasi Instruksional belirtilen ları lan dokumen sing kasebut ing ngisor iki babagan informasi sing diisytihake sawise ngirim aplikasi kanthi elektronik ing http://servis.kmu.edu.tr/basvuru/ Ing lingkungane, dokumen sing dibutuhake bisa diwaca lan diwaca miturut panjelasan ing sistem aplikasi online. Pelamar sing ngirim dokumen sing dibutuhake online ora kudu ngirim dokumen kanthi pribadi utawa kanthi mail lan bakal ngirim salinan asli utawa disetujoni dokumen kasebut ing hakim yen dheweke layak kanggo ujian mlebu.

Tanggal Start Application yaiku Tanggal Pengumuman Warta Gazette

Deadline aplikasi: 20 / 12 / 2019 Jumuah
Tanggal Pre-evaluasi: 25 / 12 / 2019 Selasa
Ujian Entri: 27 / 12 / 2019 Jumuah
Tanggal Penapisan Akhir: 31 / 12 / 2019 Selasa

asil www.kmu.edu.t punika bakal diumumake ing situs web.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar