Universitas Karamanoğlu Mehmetbey bakal nganakake staf akademik

Universitas karamanoglu mehmetbey bakal nganakake staf akademik
Universitas karamanoglu mehmetbey bakal nganakake staf akademik

Karamanoğlu Mehmetbey University bakal nganakake staf akademik; Saka Rektorat Universitas Karamanoğlu Mehmetbey, anggota fakultas bakal direkrut menyang unit ing ngisor iki miturut artikel sing ana hubungane karo UU Pendidikan Tinggi sing nomer 2547 lan Peraturan babagan Promosi lan Pelantikan.

Jumlah Unsur: 20
Tanggal Rilis resmi: 05.12.2019
Periode Aplikasi: Dina kaping limalas tanggal publikasi ngumumake yaiku pungkasane jam kerja.

unit bagean Departemen Potongan Judhul Skuad degree DESCRIPTION
Pendhidhikan Fisik
lan Sekolah Olahraga
Manajemen Olahraga Ilmu Manajemen Olahraga 1 profesor 1 Nduwe judhul profesor profesor ing bidang ilmu olahraga lan nggarap komunikasi lan nggawe keputusan ing olahraga.
Fakultas Sastra Basa lan Sastra Inggris Basa lan Sastra Inggris 1 Dr. Dosen. anggota 5 Nduwe sinau babagan Teater Skotlandia Kontemporer.
Fakultas Ekonomi lan Ilmu Administrasi operasi Manajemen lan Organisasi 1 profesor 1 Kanggo dadi profesor gandhengane ing bidang manajemen lan strategi, makarya ing bidang manajemen strategi, inovasi lan pamrentahan perusahaan.
Fakultas Teknik Teknik Sistem Energi Sistem Energi sing bisa dianyari 1 profesor 1 Profesor Madya ing bidang teknik sistem energi lan pasinaon energi energi lan tenaga solar sing bakal ditindakake.
Fakultas Teknik Teknik Sipil Bahan Bangunan 1 profesor 1 Dadi profesor guru gandhengane ing bidang teknik sipil. Nduwe sinau babagan konkrit lan optimasi serat sing dikuatake serat.
Fakultas Teknik Jurusan Teknik Mesin mechanical 1 Dr. Dosen. anggota 5 Gelar master lan PhD ing teknik mekanik. Nduwe sinau babagan biomekanik balung lan tulang rawan.
Fakultas Ilmu Kesehatan Nutrisi lan Dietetik Sistem Nutrisi Kolektif 1 Dokter Fakultas 4 Duwe kedokteran doktor ing departemen fisiologi Fakultas Kedokteran lan sinau babagan macem-macem keracunan organ lan kerusakan amarga induksi obat kimia.
Fakultas Ilmu Kesehatan Nutrisi lan Dietetik Nutrisi Komunitas 1 Dokter Fakultas 4 Produksi tanduran obat succulent kanthi teknik budaya jaringan lan sipat antioksidan.
Ilmu Kesehatan
Fakultas
nursing Perawat Kesehatan Publik 1 profesor 1 Kanggo sinau babagan kultur hydatid ing ukuran kesehatan masyarakat.
Fakultas Ilmu Kesehatan nursing Perawat kejiwaan 1 Dr. Dosen. anggota 5 Lulus saka departemen perawat lan ngrampungake gelar doktor ing departemen perawat jiwa. Model logika sing apik lan penilaian resiko bunuh diri.
Fakultas Ilmu Kesehatan Audiology Audiology 1 Dr. Dosen. anggota 4 Kanggo duwe spesialisasi ing bidang otolaryngology lan wis nyoba tes screening pendengaran bayi.
kesehatan
Sekolah Kejuruan
Layanan Kesehatan lan Teknik ahli ing kacamata 1 Dr. Dosen.
anggota
4 Nduwe gelar PhD ing fisika matematika.
Layanan Kesehatan Vokasional Layanan Kesehatan lan Teknik Teknik Olahraga Medis 1 Dr. Dosen. anggota 4 Nduwe gelar PhD ing fisika nuklir lan nggarap waja radiasi.
Sekolah Vokasional Ilmu Sosial Layanan Hotel, Restoran lan Katering Pastry lan Bakery 1 Dr. Dosen. anggota 4 Ph.D. ing departemen / lapangan kebersihan panganan.
Sekolah Vokasional Ilmu Teknikal Teknologi lan Teknologi Logam Kontrol Kontrol Produksi 1 Dr. Dosen. anggota 4 Nduwe PhD ing Teknik Perindustrian lan makarya ing babagan tumindak tumindak ing commerce elektronik.
Fakultas Kedokteran Ilmu Kedokteran Bedah Anestesiologi lan Reanimasi 1 profesor 1 Asosiasi Anestesiologi lan Reanimasi Turki lan Asosiasi Anesthesiologi Eropa (ESA) kanggo nampa sertifikat kualifikasi. Kanggo nyinaoni efek teknik anestesi sing beda ing tekanan intraokular.
Fakultas Kedokteran Ilmu Kedokteran Bedah Orthopedics lan Traumatology 1 Dr. Dosen. anggota 5 Kanggo duwe spesialisasi ing Orthopedics lan Traumatology lan nggarap dislokasi bebarengan posterior sternoclavicularstabil.
Fakultas Kedokteran Ilmu Kedokteran Bedah Urology 1 Dr. Dosen. anggota 5 Pangobatan medis watu ureteral.
Sekolah Ilmu Terapan Media Anyar Media Anyar 1 Dr. Dosen. anggota 4 Ph.D. ing radio, televisi lan bioskop. Nduwe pengalaman produksi ing bidang sinematografi, film seri lan film dokumenter.
Layanan Kesehatan Vokasional Layanan Kesehatan lan Teknik joining 1 Dr. Dosen. anggota 5 Kanggo nyinaoni efek irama / protein irama circadian ing stres oksidatif induksi sing anetik.

calon;

1 - 657 UU No, PNS 48, syarat umum Artikel XNUMX,

2 - Universitas Kita http://www.kmu.edu.tr Sawise ngirim aplikasi ing lingkungan elektronik ing alamat kasebut, aplikasi kasebut nganggo cetak dokumen sing dibutuhake (Permohonan Pituduh, Komitmen, CV lan Dhaptar Aktivitas Akademik lan Administrasi),

3 - Status sing padha karo Pandhuan Penilai Değerlendirme Babagan Nglamar, Promosi lan Pelantikan menyang Staf Akademik Universitas Karamanoğlu Mehmetbey,,

4 - 2547 (papat) salinan studi ilmiah lan publikasi calon sing bakal ditrapake kanggo staf fakultas miturut artikel 23 UU kasebut nomer 4, saliyane kiriman sing nuduhake basa asing, resume, sarjana, lulusan, sertifikat kedokteran, Dhaptar publikasi lan dokumen asil YDS, ÜDS utawa KPDS, loro foto paspor, lan sing wis makarya utawa saiki makarya ing institusi umum (kajaba sing makarya ing Universitas kita) dibutuhake nempatake dokumen layanan kanggo unit sing gegandhengan karo wong utawa kanthi mail.

5 - Profesor Associate kanggo status permanen lan kalebu 2547 (papat) salinan karya ilmiah lan publikasi saka calon Profesor Madya sing cocog karo kahanan sing nyatakake ing Artikel 24 UU No, 4, saliyane kiriman sing nuduhake jabatan, sarjana, lulusan, kedokteran. sertifikat, dokumen prestasi professorship associate, dhaptar publikasi, loro foto paspor lan dokumen layanan sing wis makarya utawa saiki digunakake ing institusi umum (kajaba sing makarya ing Universitas kita) dibutuhake kanggo ngirim wong utawa dening post menyang Departemen Badan Rektorat Kita.

6 - Staff profésor kanggo status permanen lan kalebu 2547 (enem) salinan karya ilmiah lan publikasi saka calon guru sing cocog karo syarat-syarat sing ditulis ing artikel 26 UU sing nomer 6, saliyane petisi kasebut nuduhake departemen lan karya riset utama. , sertifikat master, sertifikat profesor profesi, dhaptar publikasi, riset utama kanthi nambah Departemen Personalis Rektorat ing wong utawa kanthi mail.
Sing duwe kewajiban layanan wajib dibutuhake ngirim dokumen sing ana hubungane karo pasangan lan alesan kesehatan sing ditemtokake ing paragraf 2547 Artikel 35 UU 3.

Periode aplikasi yaiku pungkasan dina kerja ing dina limalas dina saka publikasi woro-woro ing Warta resmi. Yen dina kaping 15 bertepatan karo akhir minggu lan / utawa preian umum, dina berikute bakal dadi akhir dina kerja lan tanggal pungkasan www.kmu.edu.t punika bakal diumumake ing. Aplikasi sing ora digawe ing wektu pungkasan lan telat kiriman ora bakal ditampa.

Ana staf anggota Fakultas Dokter sing bisa ngetrapake kuota 2547% sing ditemtokake sesuai karo 38 UU sing nomer 20.

Iki diarani.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar