Periode Visa kanggo Kertu Denizli Wong tuwa lan cacat

Wektu visa kanggo kertu laut sing lawas lan dipatèni
Wektu visa kanggo kertu laut sing lawas lan dipatèni

Periode Visa kanggo Kartu Denizli sing Warga tuwa lan Kurangono; Periode visa wis diwiwiti kanggo Card Card Denizli Bel Denizli, sing wis tuwa, luwih saka umur, umur luwih saka umur, sing entuk manfaat transportasi kanthi gratis amarga hak-hak hukum. Tanggal visa akhir 65 diumumake ing Desember 30.

Periode visa kanggo 65 umur lan luwih, dipatèni lan Pemegang Card Denizli liyane sing duwe akses gratis menyang transportasi kasebut amarga hak hukum wis diwiwiti. Ing ruang lingkup iki, diumumake manawa warga 65 umur lan luwih lan ora dipateni warga Denizli sing duwe hak nggunakake Card Denizli kanthi gratis, uga para Pemegang Kertu Denizli liyane sing entuk manfaat saka transportasi bis kanthi gratis amarga hak sing sah, kudu duwe kertu sing diterbitake dening 30 Desember 2019. Iki diumumake yen umur 65 lan para pemegang Card Denizli bakal bisa nindakake visa kanthi nuduhake dokumen resmi kayata kertu identitas, lisensi driver lan kertu identitas kanthi informasi identitas sing nyekel kertu.

Wong tuwa lan Kasedhiya Denizli Card ngetokake perhatian

Nalika nyatakake yen% 40 lan luwih saka cacat% salinan fotokopi (dicap minangka asli) lan foto paspor nomer 1 dibutuhake kanggo mbusak Denizli Card kanthi cacat gratis, salinan 65 salinan 1 (ID, lisensi driver ..) lan salinan 1 sing ngemot informasi ID kanggo wong tuwa. foto paspor dibutuhake. Foto paspor kudu dijupuk ing wulan 6 pungkasan.

Ngendi bakal proses visa dadi?

Prosedur visa warga negara sing gegandhengan kalebu Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. Stasiun Pemerintah (Bekas Administrasi Khusus) Pusat Pengisi Kertu, Pusat Pengisi Kertu Dataran Bayramyeri, Pusat Pengisi Kertu Perbandaran Denizli Metropolitan, Pusat Pengisi Kartu Bus lan Pusat Pengisi Card PAU. 30 Desember Pemegang Card Denizli sing ora duwe visa nganti 2019 ora bakal bisa nggunakake kertu kasebut nganti rampung proses visa.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar