Kendaraan IETT Siap kanggo Musim Panas

alat iett siap cendhak
alat iett siap cendhak

Sejumlah kendaraan 6 ewu 154 sing nyambung menyang IETT dipasang ban mangsa sing tundhuk karo peraturan. Penyemprot wis dicenthang lan antifreee ditambahake ing banyu wiper. Sistem pemanasan ing kendharaan wis diuber. Wicks lan asu laut ing sistem ora bisa ditandhani siji-siji ... kendaraan IETT saiki wis siyap kanggo musim dingin.

Kanthi wiwitan musim ing wulan Desember, syarat kanggo ban salju ing kendharaan komersial wiwit. İETT, Bus Inc. lan 6 ewu kendaraan 154 sing ana gandhengane ing Perusahaan Bus Public Swasta disiapake kanggo mangsa. Langkah-langkah sing kudu ditindakake nalika musim salju bisa ditindakake kanthi koordinasi karo Istanbul Metropolitan Municipality lan AKOM. AKOM kanggo nanggapi masalah instan sing terus berkembang terus kanthi jam 7 jam resmi 24.

Distrik lan lingkungan endi sing ngalami masalah ing taun kepungkur, jalur, rute, dalan-dalan lan dalan-dalan sing bisa kena pengaruh ing salju salju. Kanggo titik kasebut, prioritas uyah ditemtokake, mula pangiriman tas uyah menyang platform diwiwiti.

TAMPILAN SNOW AKU ING ING KANGGO

Ing babagan peringatan salju meteorologi, para pemantau salju sing ditunjuk khusus bakal makarya ing 03.00 ing wayah wengi. Panliten iki bakal kerja karo AKOM kanggo ngenali papan ing papan sing dibutuhake cepet-cepet sadurunge bus bisa mangkat, lan supaya ora ana kemungkinan mudhun.

Garis Metrobus kanthi akeh mundhak kanggo nyegah efek salju salju uga ditindakake. Ing ruang lingkup iki, aparat salju pluru bakal dipasang ing kendharaan darurat 3. Karya-karya sing kudu ditindakake kanthi planggaran salju 21 lan kendharaan solusi 3 ing rute Metrobus bakal ditindakake dening Direktorat Pembaikan lan Pembaikan İBB Road lan İETT. Stasiun penegangan uyah digawe ing titik 44 ing sadawane garis Metrobus 7. Kanggo nyegah para penumpang ora kena pengaruh es ing overpasses lan sithik, tas uyah dikirim menyang stasiun Metrobus supaya bisa digunakake nalika prelu.

Kajaba iku, penerbangan tambahan direncanakake dening Pusat Manajemen Fleet supaya bisa nyukupi panjaluk lelungan arteri utama sing bisa nambah kahanan musim intensif.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar