Antrian Keamanan ing Stasiun Metro Ankara

antrian keamanan ing stasiun metro ankara
antrian keamanan ing stasiun metro ankara

Piranti sinar-X, sing ora bisa ditindakake ing lawang sepur ing Ankara, wis wiwit operasi wiwit minggu kepungkur. Ing jam puncak lalu lintas penumpang lan kendaraan kanthi operasi piranti kasebut, langkah keamanan ing jalur sepur dadi prekara sing kapitalis. Warga sing nggawe giliran dawa kanggo ngliwati piranti kasebut, "Wirang kaya ngono, kita pungkasane bisa kerja," dheweke mbrontak lan pengin golek solusi kanggo antrian keamanan sanalika bisa.

republikMiturut pawarta ing; Üzerine Sawise kaputusan saka Pamrentah Ankara, Perbandaran Ankara Metropolitan mbukak deteksi x-ray lan logam ing lawang mlebu stasiun Ankaray lan metro nanging ora digunakake. Warga sing ana ing kanthong kanggo ninggalake kanthonge ing mesin sinar x, nggawe antrian dawa. Warga sing nunggu ing antrian meluncur menyang undhak-undhakan sepur, kahanan "aib kaya ngono, kita pungkasan wis kerja," mbrontak.

'Tampilake SAIKI SAIKI'

Kanthi aplikasi kasebut terus-terusan sajrone seminggu, ngliwati piranti kasebut wis dadi prekara kanggo warga, utamane sajrone jam puncak penumpang lan lalu lintas kendharaan. Sawetara warga bantahan karo para pengawal keamanan sing ngadeg ing piranti kasebut nanggepi kahanan kasebut "Napa sampeyan terus ngenteni nganti suwe? Wong sengsara. Temokake solusi kanggo karya iki saiki ”.

METROPOLITAN ING NGANGGALU PADIKIRAN

Perbandaran Ankara Metropolitan, ing tangan liyane, ujar manawa dheweke golek solusi kanggo intensitas sing dialami ing stasiun sepur kanthi pengumuman. Pengumuman nyathet:

Üzerine Sasampunipun operasi Peace Spring lan pangembangan sabanjure ing wilayah sing ana ing negara kita, sesuai karo panjaluk saka Pemerintah Ankara lan unit keamanan, Perbandaran Metropolitan kita wis nambah langkah keamanan kanthi cara menehi sinar x lan lawang logam ing stasiun Ankaray lan metro. Koresponden resmi karo Pamrentah Ankara babagan pengurangan kapadetan ing lawang stasiun nalika detektor x-ray lan logam ditindakake ing stasiun Ankara lan metro, implementasine langkah kanthi cara sing sehat, ngilangi masalah sing dialami dening warga kita lan nyedhiyani keamanan dening pasukan keamanan kita terus-terusan. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar