Bakal ana stasiun sepur ing distrik Gürsu ing Bursa?

bakal dadi stasiun sepur ing bursa gursu bursa
bakal dadi stasiun sepur ing bursa gursu bursa

Kabupaten Gürsu Bursa Stasiun Kereta Api Punapa?; Nalika nglamar upacara dhasar ing 2012 Bursa 'salah siji Mulai 'ta, liyane Gursu 'Stasiun sepur 2 uga diramalake.

Kanggo nyegah karusakan ing wilayah pertanian Gursu project Cincin Dalan ing numpuk cedhak karo tanah kosong Sampeyan kudu rampung ing mangsa ngarep ” Sampeyan iki terlantar.

Minggu kepungkur…

TCDD dening Bursa ve Gursu stasiun proyek tender metu, bingung kepala. Negara iki Ankara ikuNalika kita takon marang wong-wong sing melu, dheweke kandha:

"Mung ana siji stasiun ing Bursa babagan agenda lan ing Balat. " (Ahmet Emin Yılmaz - acara)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar