Stasiun Sepur Haydarpaşa Deleng Dideleng Sepisanan

Stasiun Sepur Haydarpaşa Deleng Dideleng Sepisanan
Stasiun Sepur Haydarpaşa Deleng Dideleng Sepisanan

Ing stasiun Sepur Haydarpaşa kanggo Pisanan; Ing 2010, karya pemulihan ing Stasiun Kereta Api Haydarpaşa, sing kobong ing atap lan rusak, rampung nganti rampung. Kanggo kaping pisanan status paling anyar bangunan stasiun TRT News Panjenenganipun views iku.

Stasiun Kereta Api Haydarpaşa minangka salah sawijining simbol Istanbul sing paling penting wiwit dibukak 1908. Gar rusak banget ing kobongan ing 2010. Amarga Proyek Marmaray, layanan sepur mandheg ing 2012.

Garda wis ngalami kerja pemulihan sajrone pirang-pirang taun. Saiki pasinaon umume rampung.

Stasiun Kereta Api Haydarpaşa bakal mbukak lawang kanggo para penumpang kaya biasane. Prioritas bakal diwenehake menyang sepur kanthi kecepatan kanthi dhuwur, kapasitas isih bakal digunakake kanggo sepur jarak adoh.

Ruang tunggu, kamar teluk, sulaman tembok, lawang kayu, dekorasi langit-langit luwih akeh. Ing atap 2010 sing kobong, kabeh karya wis rampung.

Penggalian arkeologi ing Taman uga ditindakake. Mesthine stasiun bakal dibukak ing akhir taun ngarep amarga upaya sing ditindakake kanthi tliti. Nalika dina wis teka, Stasiun Sepur Haydarpaşa bakal nuli sepuh maneh.

Gambar Stasiun Sepur Haydarpasa

News Elif Akkuş - Pahlawan Laut Kamera

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar