Ulukışla Boğazköprü Asil Tangkep Konstruksi Langsung Hasil

baris ulukisla singzkopru asil saka tender kasebut
baris ulukisla singzkopru asil saka tender kasebut

Ulukışla Boğazköprü Asil Tangkep Konstruksi Langsung Hasil

Railway State Turki. 2 / 2019 kanthi nilai watesan 553589 TL lan anggaran rega 6.188.786,01 TL saka Direktorat Pembelian Wilayah (TCDD) dianugerahi tender kanggo overpass ing Ulukışla - Boğazköprü Line Km: 9.089.938,50 + 61. Penawaran 500 TL TOBA Konstitusi INDONRI TRADE JOINT STOK COMPANY wis menang. Perusahaan 43, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tandhan iki nyakup babagan pengadaan lan tenaga kerja (kalebu transportasi) lan karya liya saka Ø 295,26 - Ø 14 mm baja pita tebal kanggo konkrit bertetulang 32 TON. Suwene pakaryan yaiku 350 (telung atus seket) dina tanggalan saka papan pangiriman.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar