Universitas Bursa Uludağ bakal nganakake staf akademik

beasiswa bakal nggawe staf akademik
beasiswa bakal nggawe staf akademik

Universitas Bursa Uludağ bakal nganakake staf akademik; Karyawan akademik 2547 bakal direkrut menyang unit sing gabung karo Rektorat Universitas Uludağ sesuai karo ketentuan UU Pengajian Tinggi sing nomer 40 lan peraturan sing diterbitake adhedhasar hukum iki lan kriteria tugas sing ditemtokake dening Senat Universitas.

1- Kanggo guru besar lan profesor guru ing woro-woro kasebut, kudu ditrapake ing Departemen Personnel lan menyang unit sing gegandhengan karo anggota fakultas kedokteran ing 15 (limalas) dina wiwit tanggal pengumuman.

2- Profesor profésional bakal direkrut kanggo digunakake ing status permanen miturut paragraf 2547 paragraf (a) Artikel 36 UU No.

3- Calon dibutuhake kanggo nyukupi syarat 657.

4- Aplikasi bakal digawe kanthi pribadi. Aplikasi sing digawe saka pos ora bakal dianggep.

5- Calon sing ditugasake kanggo staf sing diumumake wajib manggon ing papan sing digunakake ing unit sing digunakake.

6- Dokumen sing dibutuhake nyatakake ing petisi aplikasi lan pelamar sing publikasi ora bisa diakses liwat sistem UAKBİS bakal ditrapake karo file publikasi. (Panjaluk conto tambahan http://www.uludag.edu.tr ve http://www.uludag.edu.tr/staf)

7- Bursa Uludağ University Rectorship bisa mbatalake pariwara sing diterbitake ing saben tahapan. "

Tanggal lan Panggonan Tanggal: 03.12.2019 - www.resmigazete.gov.t punika
Deadline aplikasi: 17.12.2019 Selasa

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar