Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal nganakake staf akademik

Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal nganakake staf akademik
Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal nganakake staf akademik

Miturut artikel sing relevan saka Peraturan Proses lan Prinsip Bab Ujian Pusat lan Ujian Entri kanggo Janjian kanggo Staff Akademik saliyane Anggota Fakultas, Artikel 2547 UU Pengajian Tinggi, 31 lan unit-unit ing ngisor iki saka Rektorat Burdur Mehmet Akif Ersoy Universitas. Petugas bakal dijupuk.

Pelamar kanggo Staff Staff:
1 - Pituduh (Alamat aplikasi, nomer telpon, e-mail, lan sapiturute) saka petugas, Unit, Judul, Gelar lan Calon dilamar ing aplikasi aplikasi
Iku bakal nyatakake.
2 - Photocopy Card Identity,
3 - Resume
4 - Dokumen sing nuduhake yen calon militer ditolak, dilereni utawa diluncurake kanggo layanan militer,
5 - Photocopies sarjana / lulusan diploma (dokumen sing disertifikasi)
6 - Photocopy sertifikat sing nuduhake kesetaraan diploma lulusan institusi pendidikan tinggi asing dening Dewan Interuniversity (dokumen sing disetujoni)
7 - Transkrip Rasmi (kanggo Pendhidhikan sarjana) (dokumen sing disetujoni)
8 - ALES Certificate
9 - Foto biometrik saka 2 (dijupuk sajrone nem wulan kepungkur)
10 - Sertifikat Basa Asing
11 - Dokumen nuduhake tingkat pengalaman (bakal ditampa gumantung marang staf sing diumumake) (dokumen sing disetujoni)
12 - Program Penawaran Layanan Keamanan Sosial (SSI) Program Pelacak (HİTAP) (Sing saiki kerja ing institusi umum lan sing wis kapisah bakal nggawa).
13 - Dokumen manawa ora ana cathetan pengadilan (dokumen sing dipikolehi liwat e-Government)
Kahanan Umum
(1) Ing janjian sing bakal digawe kanggo staf akademik ing ruang lingkup Peraturan iki;
a) Kanggo ngrampungake kahanan sing ditemtokake ing Artikel 657 UU Sipil Nomer 48,
b) Skor 70 minimal saka ALES, skor minimal 50 saka ujian basa asing pusat sing ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi utawa skor sing padha karo ujian sing padha. Skor ALES dianggep minangka 70 ing tahap pre-evaluasi lan evaluasi akhir saka pelamar sing pengin entuk manfaat saka pengecualian pusat pusat.
(2) Kajaba staf guru perguruan tinggi sing ditemtokake dening Dewan Pengajian Tinggi
institusi universitas lan teknologi tinggi, kanthi keputusan senat, skor ndhuwur ALES lan bendungan basa asing sing ditetepake ing skor minimum Regulasi iki
lagi bisa.
(3) Kesetaraan sistem kelas 4 lan 5 sing digunakake kanggo pitungan siswa lulusan sarjana ing tahap pre-assessment lan akhir peringkat ditemtokake dening keputusan Dewan Pengajian Tinggi. Kesetaraan sistem grading liyane kanggo sistem grading 100 ditemtokake dening senat institusi pendidikan tinggi.
(4) Calon, ing program pendhidhikan lan program pendidikan basa sing bakal ditugasake menyang staf ngajar ing janjian program kasebut bakal ditugasake ing basa pendhidhikan; Pelantikan dosen kasebut bakal diwenehake marang staf sing gegandhengan karo basa asing ing lapangan ilmu pengetahuan lan 4 / 11 / 1981 tanggal lan 2547 angka sing luwih dhuwur
Ing janjian kasebut kudu diwenehake marang staf piwulang supaya mulang kursus basa asing wajib sesuai karo paragraf (i) paragraf pertama Artikel 5 Hukum; dosen kerja digunakake ing unit terapan hubungan internasional lan basa manca institusi pendidikan tinggi
Ing janjian kasebut, paling ora salah siji ujian basa asing sing ditampa dening Dewan Pengajian Tinggi 80 Dewan, utawa padha karo skor sing dianggep padha karo skor ujian dibutuhake.
Kahanan khusus
1) Calon sing nglamar staf pamulangan kudu paling gelar gelar master kanthi tesis utawa dadi lulusan program sing menehi gelar sarjana lan lulusan sarjana.
2) Calon sing bakal ditrapake kanggo staf guru ing bidang khusus sing ditemtokake dening Dewan Pengajian Tinggi saka kolej vokasional kudu paling ora gelar sarjana karo tesis utawa duwe pengalaman paling ora rong taun ing lapangan yen wis lulus lan sertifikasi.
kewajiban
(1) Staf mulang ing kedokteran utawa kedokteran, kedokteran gigi, apotik lan obat Veterinar sing wis ngrampungake keahlian utawa keahlian ing seni, sing bakal ditugasake menyang bidang spesialisasi sekolah vokasional sing ditemtokake dening Dewan Pendidikan Tinggi, institusi pendidikan tinggi.
Pemriksaan pusat ora dibutuhake kanggo sing wis nyambut gawe utawa wis kerja ing jabatane.
(2) Keperluan basa luar negeri ora dibutuhake aplikasi kanggo staf guru sekolah vokasional kajaba staf mulang ing paragraf kaping papat 6 Regulasi iki.

JADUAL EXAM
DES APLIKASI PERTAMA: 09.12.2019
DATE APLIKASI LAST: 23.12.2019
PRE-EVALUATION DATE: 25.12.2019
TARIKH EXAM ENTER: 27.12.2019
TARIKH TARIKHAR RESOLEKTIF: 30.12.2019

* Kabeh dokumen calon sing bakal dipilih kudu disetujoni.
* Aplikasi bakal digawe kanthi pribadi utawa nganggo kirim lan telat ing postingan kasebut ora bakal dianggep.
* Asil https://www.mehmetakif.edu.tr alamat web. Announced.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar