BUDO Dadi Sponsor Jeneng klub Klub Basket Gemlik

budo minangka sponsor jeneng saka klub basket gemlik
budo minangka sponsor jeneng saka klub basket gemlik

perusahaan Bursa Metropolitan Municipality Transportasi situs Burulaş ing Bursa Sea Bus (BUDO), Turkey Basketball 1. Dadi sponsor jeneng Gemlik Basketball Club, sing berjuang ing Liga.

Nyedhiyani aula olahraga kanggo lembaga pendhidhikan ing Bursa, ndhukung klub olahraga amatir, nggawa jeneng anyar menyang olahraga Turki kanthi cabang ing badan Belediyespor Club tujuane nyebarake olahraga ing pangkalan Kotamadya Bursa Metropolitan uga teka dhukungan saka Klub Bola Keranjang Gemlik. Nyedhiyani dukungan bis utamane kanggo game adoh, Metropolitan Munisipalitas wis dadi sponsor jeneng BUDO lan Gemlik Basketball Club.

Tandha tangan ngetung

Persetujuan disponsoran jeneng antarane B BasketballO Gemlik Basketball Club lan Metropolitan Municipality ditandatangani ing antarane Bandırma Red match Walikota Bursa Alinur Aktaş lan Presiden Club Berkay Bulut nandatangani tandha tangan kasebut, dene Wakil Bursa Zafer Işık ora ninggalake para penggemar olahraga ing dina sing migunani iki. Ngomong ing upacara sing menehi tandha, Walikota Aktaş ujar, aslında Kita sejatine menehi dhukungan transportasi. Dheweke ujar manawa kita bisa nindakake apa wae babagan sponsor. Bener, kita nggawe rencana kanggo taun iki. Nanging sampeyan bisa uga yakin manawa kita menehi kabeh dhukungan utamane kanggo pangembangan olahraga njero ruangan. Iki ora mung kanggo pusat ing Bursa, nanging uga ing kabupaten kita. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana tim Metropolitan Belediyespor ing Liga Bola Tampar. Kita duwe tim ing divisi pertama wanita ing basket. Nanging Bola Keranjang Gemlik, Berkay Bulut ing kursi minangka pakaryan sing apik. Aku ngerti manawa luwih saka bocah-bocah 400 main basket ing bumbung Gemlik Basketball, kulawarga ngetutake. Kita ujar manawa kita ora bisa dadi wong asing kaya ngono. Kita setuju ing telpon ing dina kasebut. Lan rong dina mengko, dheweke ngalahake Pusat Bola Keranjang Gemlik. Dheweke banjur njupuk menang ing lapangan. Ing dina Rebo, dheweke ngalahake Perbandaran Mamak, sing artine dheweke nindakake 3 ing 3. Ora diragukan manawa Basketball Basketball bakal terus dadi Basketball BUDO Gemlik kaya saiki, nanging dheweke bakal kalah ing dina iki lan bakal nggawe 4 ing 4. Yen kita duwe uyah ing sup, kita seneng ”.

4 ing 4

Ing sawetoro wektu, Walikota Alinur Aktaş, tim Bustey Gemlik Basket Bandırma Red, sing disponsori jeneng pertandhingan sing ditonton wiwit awal nganti pungkasan. Bola Keranjang BUDO ngalahake Perbandaran Merkezefendi, Bornova Belediyespor lan Perbandaran Mamak ing telung pertandhingan pungkasan lan bisa ngalahake Bandırma Kırmızı 97-95 ing pertandhingan sing kontroversi banget. Walikota Aktaş nuduhake kabungahan para pemenang ing kamar lemari lan ngucapake salam marang para atlit.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar