Demirtaş wis nampa informasi babagan sepur nasional sing lagi ditindakake

timbalan menteri nliti demarken manufaktur kereta nasional
timbalan menteri nliti demarken manufaktur kereta nasional

Demirtaş wis nampa informasi babagan tren nasional sing lagi ditindakake; Wakil Menteri Lingkungan Hidup lan Mentri Planning Urban seri kedadosan Sakaryay Mujahid Demirtas riko kanggo wuwus karo Turki Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) dibukak.

Ing ruang lingkup riko kasebut, Ketua lan Pengatur TÜVASA and Prof.Dr. Dr. Wakil Menteri Demirhan ketemu karo İlhan Kocaarslan lan timnya lan nampa informasi babagan produksi kereta api domestik lan nasional TÜVASAŞ. Mengko, duta ing wilayah pabrik, aluminium-orong-kacepetan dhuwur conventional lan Sepur set sing needed in Turkey sektor railway, metro lan trem kendaraan sing diprodhuksi karo fasilitas lokal lan nasional Rail Vehicles Aluminium Body ditemokaké ing Pabrik Produksi ing ujian lan kapéngin kanggo nalika chatting lan kepenak karo buruh Demirtas.

Saklajengipun, Demirtaş nglintasi njero sepur nasional sing terus produksi lan ngucapake rasa puas karo pasinaon lan ninggal TÜVASAŞ.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar