Direktorat Umum Eti mine Kerja bakal nganakake pekerja cacat

direktur umum perusahaan pertambangan daging kanggo nggawe pekerja cacat
direktur umum perusahaan pertambangan daging kanggo nggawe pekerja cacat

Miturut syarat-syarat Regulasi Prinsip lan Prinsip kanggo Rekrutmen Institusi Umum lan Organisasi menyang rekrutmen karyawan karyawan permanen 2 kanthi tingkat pendhidhikan siswa lulusan sekolah rendah lan tingkat pendhidhikan paling dhuwur, wong sing cacat kanthi setaraf sekolah tinggi. Kütahya Buruh lan Badan Pekerjaan Direktorat Provinsi Tavşanlı Layanan Pusat njaluk tenaga kerja.

Ngandika kanggo pegawe, dikutip dening Service Center, Turkey Business PBB ing 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Tandhane kudu ngetutake pengumuman kasebut.

uga

Kanggo njamin rekrutmen permanen saka lulusan sekolah SMA 1 lan lulusan sekolah sing padha karo Direktorat Operasional Kırka Boron Eti (Seyitgazi / ESKİŞEHİR), tenaga kerja njaluk dijaluk saka Direktorat Provinsi Buruh lan Buruh lan sekolah ing Eskişehir miturut Peraturan Pemrograman lan Pratelan kanggo Peraturan Pemerintah. .

Said posting pegawe, diarani dening Direktorat Provinsi Turki Business Council ing 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Tandhane kudu ngetutake pengumuman kasebut.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar