Metro Istanbul Kanggo Tuku Pemborong Sepur

driver sepur istanbul
driver sepur istanbul

Pemandu Sepur Metro Istanbul tuku Tuku; Metro Istanbul AŞ, anak perusahaan Istanbul Metropolitan munisipalitas, bakal nambah driver sepur anyar kanggo timnya kanggo ngiyatake staf. Cathetan Suku kariyer.ibb.istanbul diwiwiti ing. Iki dituju kanggo ndhukung pagawean wanita kanthi masang proyek sing mbukak kanggo kabeh sing wis cocog karo syarat kasebut.

Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul tambahan Metro Inc., 154,25 13 km line porsi sistem kapisah ing posisi operator alur kutha paling gedhé Turki. Perusahaan kasebut, sing nggawa luwih saka 158 yuta penumpang saben dina kanthi stasiun 844 lan kendaraan 2, duwe wong 2 ewu wong 690.

Ing pesenan Walikota Metropolitan Istanbul Metropolitan Ekrem Imamoglu, investasi sistem rel entuk akeh momentum ing periode anyar. Metro Istanbul, sing ngoperasikake sistem sepur iki atas jenenge Istanbul Istanbul Büyülşehir, mutusake kanggo nambah driver sepur anyar kanggo para staf.

Dhukungan kanggo kerja wanita ...

Ing wulan Desember 2019, METRO ISTANBUL, sing makarya karo supir sepur 614 lan personel respon kecemasan subway 70 kanggo nyedhiyani layanan sing aman lan kepenak kanggo warga Istanbul, tujuane ningkatake jumlah pelatih sepur wanita utamane supaya bisa nyengkuyung kerja wanita.

Aplikasi digawe online

Calon pengin kerja ing sistem rel pinggiran kutha kayata sepur lan trem bisa ngirim aplikasi nganti 20 Desember 2019 kariyer.ibb.istanbul bakal bisa. Calon sing sukses bakal melu Program Pelatih Sepur Pemandu. Calon sing sukses ngrampungake latihan bulanan 4, ing ngendi kursus teknis lan teori diwenehake, bakal entuk sertifikat.

Ing Istanbul, ngembang metro, tramway lan liya-liyane. calon sing bakal nggunakake kendaraan transportasi rel kutha; Dheweke tresna marang Istanbul lan karyane lan percaya karo semangat tim tim.

Syarat liyane kanggo aplikasi yaiku:

  • Paling ora lulusan Teknik Tinggi Sekolah utawa Sekolah Vokasional sing nyedhiyakake pendhidhikan formal; Lulus saka Elektronik - Elektronika, Otomotif, Mesin, Teknologi Informasi, Komputer, Sistem Rel, Mekatronik, Departemen Automasi lan Mesin,
  • Nduwe lisensi nyopir kelas B lan sertifikat Psikoteknik,
  • Sawise ngrampungake layanan militer kanggo calon pria,
  • Ora duwe alangan kanggo nggeser,
  • Padaleman ing sisih Eropa Istanbul.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar