Perusahaan Turki Menehi Tender Railway Paling Penting Bulgaria

Perusahaan Turki Menehi Tender Railway Paling Penting Bulgaria
Perusahaan Turki Menehi Tender Railway Paling Penting Bulgaria

Cengiz Construction-Duygu Engineering Partnerhip menang tender Elin Pelin Vakarel Railway Line, sing misuwur minangka proyek paling angel ing Bulgaria.

Rega tender kanggo garis kasebut, sing dianggep minangka proyek konstruksi paling angel ing Bulgaria ing taun 70 pungkasan, yaiku 255 yuta euro. Garis 20 kilometer, sing dadi bagean paling strategis ing jaringan rel Bulgaria, bakal dibangun dening kemitraan perusahaan Turki.

DZZD Cen-Duy Railway Elin Pelin Business Partnership, sing ditetepake Cengiz Construction lan Duygu Engineering, menang tender kanggo 20 kilometer Elin Pelin-Vakarel Railway Line saka jalur sepur sing nyambungake Sofia karo Plovdiv.

Kira-kira 1 milyar euro wis diwenehake kanggo jalur sepur, sing diarani garis Sofia-Plovdiv, dening Bulgaria National Railway Infrastructure Company (NRIC). Tahap paling penting ing garis kasebut yaiku bagean Elin Pelin-Vakarel.

China ing proses Penawaran, Turkey, Yunani, Italia, Spanyol, Portugal, Polandia lan Bulgaria 9 perusahaan kompetisi. Konstruksi Rope lan Cengiz lan Teknik Duygu ngadegake DZZD Cen-Duy Railway Elin Pelin Partnerhip Business.

6 kilometer jalur sepur 20 kilometer, sing bakal rampung saben taun, kasusun saka dobel tabung lan konstruksi terowongan 7,68.

Metode Tunneling Australien (NATM) sing anyar bakal dadi trowongan sepur paling dawa ing Bulgaria.

Kajaba ing terowongan kasebut, jembatan 8, culverts lan pemukiman 11 bakal dibangun kanthi meter 700. Kajaba iku, gedhung stasiun anyar Elin Pelin lan stasiun Pobit Kamık bakal dibangun ing ruang lingkup proyek kasebut, nalika Stasiun Vakarel lan utusan bakal disusun maneh. Sistem pemantauan lan pemantauan video ing garis 20 kilometer uga bakal ditetepake dening kemitraan kasebut.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar