Universitas Galatasaray bakal nyewa staf sing dikontrak

galatasaray universitas bakal kontrak personel
galatasaray universitas bakal kontrak personel

657 Hukum babagan Pelayan Sipil. LXX 4 Regulasi babagan Pakaryan Pekerjaan sing dikontrak diterbitake ing Warta resmi Nomer 06.06.1978 lan tanggal 7 dicantumake kanggo Keputusan 15754 / 28.06.2007 tanggal 26566 digunakake kanggo sesuai karo Artikel (B). Sejumlah personel kontrak 2 (lima) bakal direkrut ing posisi ing ngisor iki miturut paragraf (b).

KESIMPULAN UMUM lan spesifik

a) 657 Ora. Hukum UU Sipil Artikel 48 kanggo nyukupi syarat kasebut.

b) Penyelidikan keamanan lan / utawa riset arsip dadi positif

c) Ora nampa pensiun utawa pensiun lawas saka Institusi Keamanan Sosial.

ç) Saka UU Sipil Layanan 657. tanpa nyuda prekara Artikel.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar