Gebze 7 Mobil Taman Aspir Gegawe Diwiwiti

paving aspal wis diwiwiti ing lantai mobil parkir gebze
paving aspal wis diwiwiti ing lantai mobil parkir gebze

Asphalt Paving wis diwiwiti kanggo Gebze 7 Store Park Car lantai; Kocaeli Munisipal Metropolitan terus mlaku kanthi demam kanggo nyiyapake taman mobil 7 ing salah sawijining dalan ing Gebze.

Konstruksi parkir mobil ing Jalan Gebze Kizilay, sing ditindakake Direktorat Kontrol Bangunan, bakal duwe dhaerah 14 ewu meter persegi 890. Asphalt dilebokake ing dalan utama ing papan parkir ing endi pakaryan terus-terusan ing kabeh lantai. Konstruksi taman mobil ing lantai lemah kerja terus tim Metropolitan, cat njaba wis ngrampungake bagean gedhe.

497 BISA TAMAN BAI

Yen ana masalah lalu lintas ing Kocaeli, sing kasengsem ing Metropolitan Munisipalitas lan pakaryan sing dibutuhake, papan parkir masalah kasebut terus ngatasi masalah kasebut. Ing konteks iki, taman mobil toko 7, tingkat bawah tanah 3, lantai dasar lan lantai normal 3 dibangun ing pusat distrik Gebze. Struktur bakal dibangun minangka kapasitas kendaraan 497. Kajaba iku, berkat sensor ing ruang parkir mobil, bisa uga bisa ndeleng ruang sing ana ing lawang parkir mobil.

LISTRIK bakal dijupuk

Kamera lan sistem keamanan 7 / 24 bisa dikontrol ing panggonan parkir, kanthi kapasitas kg 630 lan 800 bakal dilapisi dening rong elevator. Ana uga sinambungan pencahayaan LED generasi anyar ing taman mobil, sistem detektor api, sistem alarm kebakaran, sistem proteksi petir (penangkapan petir) lan peralatan kayadene sistem generator sing bisa digunakake kanggo listrik.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar