Geni ing Wagon Sepur Penumpang Mesir

geni egyptian
geni egyptian

Ing Mesir, minangka akibat saka geni ing sepur penumpang, gerbong dadi ora bisa digunakake.


Sepur saka sepur penumpang kejiret ing wilayah Kefr al-Zayat ing provinsi Garbiya ing Mesir. Sejumlah truk geni sing dikirim menyang adhepan, lan sawise kerja intensif geni kasebut bisa dikendhaleni. Ing geni sing disebabake masalah ing sirkuit listrik, gerbong dadi ora bisa digunakake. Panguwasa ngumumake kabeh penerbangan ing garis kasebut dilereni lan ora ana sing mateni utawa cilaka ing kedadeyan kasebut.



Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar