Set Sepur Cepet Cepet Anyar ing Kapikule

tcdd'n nganggep pesenan ing kapikulede
tcdd'n nganggep pesenan ing kapikulede

Yeni Yüksek Hızlı Tren Seti Kapıkule’de : TCDD Taşımacılık A.Ş’nin, Alman Siemens’e sipariş ettiği yüksek hızlı tren (YHT) setlerinden ilki, dün Avrupa’dan Türkiye’ye Kapıkule üzerinden giriş yaptı.

Dikumumake manawa set pertama YHT, sing miturut persetujuan karo Siemens Jerman, bakal dilebokake menyang penerbangan ing penerbangan domestik ing 2020. Sepur kacepetan dhuwur anyar ing wektu mlebu Kapıkule

Republik Turki State Railways (TCDD), ing 2018 taun, 10 YHT ana macet Jerman Siemens'le tangan kanggo Financing diwenehake dening Bank Development Islam. Siemens minangka penawaran paling apik kanggo tender pesawat sepur kacepetan anyar 312, ing ngendi Bank Pembangunan Islam bakal ngabiayaan 10 yuta Euros.

Set kereta api 7 kacepetan dhuwur sing dipesen perusahaan Jerman Siemens dilebokake ing 2016. Sepur penumpang 519 bisa nyepetake kilometer 300 saben jam.

LATIHAN LATIHAN INGGRIS ING Saka KAPIKULE

Siemens wis ngirim set pertama kasebut. Liyane bakal rampung ing wektu dipuntetapaken ing kontrak YHT mranata lan bakal diwenehi kanggo Turkey.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar