Istanbul Card Smart bakal ing tengah Istanbul

istanbulkart bakal dadi pusat istanbul sing cerdas
istanbulkart bakal dadi pusat istanbul sing cerdas

Istanbul punika donya paling cerdas saka Manajemen anyar saka kutha budhal karo goal saka nggawe siji saka IMM, nalika sadhar automation gesang kutha, Istanbul Card ketemu antarane kertu paling digunakake Turkey bakal sawisé bisa diowahi kabeh kothak, kanggo miwiti program pendidikan kanggo puluhan ewu training umpa .

Limang jeneng sing ngatur proses IT IMM yaiku 13 wingi. Kutha Dhasar Smart "ing ruang lingkup Kongres Informatisme Istanbul. Informatika Association ing Turki lan congress diatur dening Bahcesehir University, ngirim sesi IMM Data Processing Department Head Dr. Erol Özgüner nindakake iku. Penutur saka sesi kasebut yaiku BELBİM A.Ş. General Manager Yücel Karadeniz minangka General Manager İSTTELKOM A.Ş. Nihat Narin, General Manager ISBAK A.Ş. Manager Umum Esat Temimhan lan UGETAM A.Ş. Direktur Jenderal Dr. Ibrahim Edin ana.

Ora "Smart City yoksa tanpa infrastruktur

İSTTELKOM A.Ş. Manajer Umum Nihat Narin nyatakake, ISTTELKOM AS nyedhiyakake pondasi kanggo "Smart Cities .. Narin ujar: en Kita bakal menehi unsur sing paling penting sing bisa mbantu urip kutha dadi otomatis utawa 'Industry 4.0'.

Ing, Kita kudu ngerti Bumi mangertos pentinge gaweyan kita. Prasarana telekomunikasi ing donya nginstal fungsi anyar. Prasarana sing apik lan sampurna ora dadi nilai tambahan kanggo operator Telecom. Perusahaan infrastruktur saiki bakal ngetrapake tugas iki, ”ujare.

Narin ujar, "Yen ora ana prasarana, ora ana 'Smart City'," ujare Narin. "Kita bakal nambah kabeh pengalaman kanggo njamin lancar ing infrastruktur Telecom ing IMM".

A jaman anyar wis diwiwiti kanggo Istanbul

İSBAK A.Ş. Manajer Umum Esat Temimhan ujar manawa jaman anyar wis diwiwiti kanggo Istanbul lan nambah: de Tugas kita ing wektu anyar iki yaiku nggawa solusi sing wicaksana kanggo masalah sing wis ana ing masyarakat Istanbul lan ngembangake solusi sing ndemek Istanbulites.

İSBAK A.Ş. Temimhan nyatakake, 10 nindakake kegiatan P&P lan manawa siswa lulusan lan doktor ing tim iki. Temimhan ujar manawa dheweke mbukak kabeh ide nalika ujar pemilihan Smart kanggo kebutuhan kutha kasebut tegese 'Smart City' davet lan ngajak kabeh wong menehi kontribusi.

Istanbul Card bakal berkembang ing 2020

Sawise Temimhan, BELBİM A.Ş. Manajer Umum Yücel Karadeniz ujar, "Kertu Istanbul wis digunakake minangka kertu transportasi nganti saiki. Kita ganti kertu transportasi iki kanthi masang pusat kutha. " Karadeniz ujar, 20 minangka yuta yuta Istanbul Card lan ora mung warga Istanbul sing nggunakake. Iki nomer malah nomer kertu saka wilayah Segara Ireng saka bank paling gedhé ing Turki kang, penjelasan sing nomer kaping pindho ukuran kertu kacarita Istanbul Nilai saiki tekan $ 3 milyar.

Miturut Segara Ireng, ing separo pertama 2020, Istanbul Card bakal bener ing pasar gedhe, kafe lan rantai ing kutha lan blanja bisa ditindakake karo Kartan Istanbul. Kertu Istanbul, sing samesthine bakal digabung karo Museum Museum, bakal dadi kertu kutha.

Aku ora ngerti apa sing ana ing

UGETAM A.Ş. Direktur Jenderal Dr. İbrahim Edin ujar manawa kita ora cukup informasi babagan Istanbul. Professor Dr. Edin ujar, "Ora dingerteni pipa sing ngliwati semenanjung sejarah lan nalika klep pipa kasebut dilayani maneh. Asile, kita ora ngerti apa sing ana ing dina iki. Kita ora ngerti apa risiko sing bakal kita alami ing sisih lindhu, gas alam lan banyu.Mr Prof Dr UGATEM uga wis nindakake kegiatan pendhidhikan. Dr. Edin ngumumake peluncuran "Program Pemimpin Pemimpin Muda kanggo sekitar 10 ewu bakat enom.

Data Istanbul dadi jelas

Pangucap ing akhir pidhato Dr .. Özgüner nyatakake platform "Big Data" perlu kanggo ngatur kabeh inisiatif kasebut. Ing tahap iki, integrasi IMM babagan subjek iki pancen apik banget. Özgüner ujar manawa tugas sabanjure yaiku nggayuh data iki banjur nggunakake solusi.

Minyak saka jaman anyar, emas kasebut dinilai minangka data, ujare Dr. Özgüner uga menehi kabar apik yen data Istanbul bakal dadi "Open Data ile karo kajian sing ditindakake ing" Zemin Istanbul ".

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar