Istanbul Sabiha Gokcen dijenengi Bandara Paling apik ing taun kasebut

istanbul sabiha gokcen jenenge bandara paling apik ing taun iki
istanbul sabiha gokcen jenenge bandara paling apik ing taun iki

Bandhara Internasional Istanbul Sabiha Gokcen (OHS) dijenengi En Bandara Paling Apik Taun CAP dening CAPA, salah sawijining organisasi penerbangan utama ing dunya. OHS dianggep minangka penghargaan Bandara Havalimanı paling apik ing taun "kanthi kontribusi global kanggo industri penerbangan lan jumlah penumpang sing ngluwihi 30 yuta ing taun kasebut.

Airport paling gedhe kapindho Turki kang prestasi Bandara Istanbul Sabiha Gokcen International dianugerahi akeh penghargaan ing tingkat nasional lan internasional. Nalika OHS nyedhak dina-dina pungkasan 2019, penghargaan saka CAPA Aviation Excellence Award sing diwenehake dening Asia Aviation Center (CAPA) wiwit 2002. OHS dipilih dadi Bandara Havalimanı Best Year of de Aviation Excellence Awards kanthi sumbangan global kanggo industri penerbangan lan jumlah penumpang sing ngluwihi 30 yuta ing taun kasebut. Gunggung Penghargaan Penerbangan Penerbangan 10 sing ditemtokake dening juri internasional bebas diwenehake ing kategori sing kapisah, nalika penghargaan Bandara Istanbul Sabiha Gökçen dipilih ing antarane bandara kanthi 30 yuta lan penumpang.

"Kita bakal nduwe peran penting kanggo nggawe Istanbul minangka salah sawijining pusat penerbangan udara global"
Ing upacara penghargaan sing dianakake ing CAPA World Aviation Summit sing ditindakake ing Malta, CEO Ersel Göral nampa penghargaan kasebut kanggo pihak OHS saka tangan Presiden Honol CAPA Peter Harbison. Ing wicara ing upacara penghargaan kasebut, Göral ujar: uz Kita kudu nampa penghargaan iki sing cocog banget saka CAPA, sing ngerteni crita pertumbuhan sing luar biasa saka OHS. Penghargaan iki minangka 6 pembukaan bangunan terminal kita minangka OHS, sing jumlah penumpang wis mundhak luwih saka kaping 200 lan wis luwih saka 10 yuta penumpang nganti saiki. uga penting banget kanggo kita. Dina iki, Turki lan 12 paling sibuk kapindo ing Eropah. Minangka Bandara Internasional Sabiha Gökçen, saiki luwih saka 35 yuta penumpang saben taun. OSG, sing ana ing 40 kilometer saka pusat kutha, munggah menyang posisi bandara Istanbul sawise mbukak Bandara Istanbul lan penutupan Bandara Atatürk. akses dalan, baris metro bakal rampung taun sabanjuré, sawise completion saka bukaan saka landasan pacu kapindho lan bangunan terminal anyar, Istanbul, Turki lan bakal muter peran penting ing industri penerbangan iku salah siji saka hub Mega aviation ing donya. "

OHS dijenengi Bandara Havalimanı Tahun X ing kategori penumpang 2014-15 yuta ing CAPA Aviation Excellence Awards ing 25 lan X Bandara Paling apik X World dening Kongres World Low Cost Airlines ing 2010. Kajaba iku, Anugrah ALFA menang hadiah pertama ing kategori "Bandara Bandara", lan Majalah Fortune, salah sawijining publikasi ekonomi sing misuwur ing donya, uga diwenehi Layanan Dhukungan Bisnis ing Penghargaan Taun.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar