Era Anyar ing Sakarya Kart54 Kiosks

newem sonem ing kios kertu sakarya
newem sonem ing kios kertu sakarya

Fitur anyar dikenalake ing kios Kart54. Kanthi fitur anyar iki, Kertu Lengkap bisa dituku saka titik pangisi.

Fitur anyar wis ditambahake menyang kiosk Kart10, sing menehi layanan ing 54 macem-macem titik kutha kanthi Departemen Pengangkutan Perbandaran Sakarya Metropolitan. Nyedhiyakake pambayaran sing gampang lan cepet kanggo warga, Kart54 bakal duwe 'Kertu Lengkap' ing titik kiosk. Ing wiwitan tab mesin 'Buy Card' kanthi ngeklik warga sing mbayar pambayaran, bisa uga duwe Kertu Lengkap. Ulaşım Saiki ana bakul 120 Kart54 aktif. 2, salah sawijining piranti ngisi, nggunakake fitur anyar warga 400 ing proses mingguan. Kita bakal terus menehi layanan sing luwih apik kanggo warga kita kanthi fitur-fitur anyar sing bakal teka ing Kart54

Titik Isi sing saiki bisa dituku kanthi lengkap Kart54; Garasi Kantor, Garasi Peralatan, Garasi İhsaniye, Gar Square, Terminal Bus Intercity, Kampus, Stop Bus Biru, Masjid Yeni, Pelatihan Koroter lan Korosi

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar