Departemen Hal Ehwal Agama bakal nganakake Guru PDR

departemen religius bakal nggawe rekrutmen staf karo wawancara lisan
departemen religius bakal nggawe rekrutmen staf karo wawancara lisan

Présidhisi Agama Agama ing organisasi propinsi; 2018 Guru (PDR) bakal direkrut kanthi terbuka miturut tatanan 2019 (kaping telu) kanggo calon calon sing bakal diarani 3 (kaping telu) saka jumlah posisi kosong sing ditemtokake ing tabel adhedhasar peringkat 60 lan XNUMX skor KPSS kanggo staf sing diwenehi kelas, judhul, status pendhidhikan lan nomer kasebut.

Miturut woro-woro sing diterbitake dening Présidhisi Agama; 3 wis ping pira kanthi jumlah kothak ing skor KPSS kanthi nelpon calon supaya sukses ing ujian lisan guru guru PDN 60 bakal direkrut sacara terbuka. Tipe skor "KPSSP121" paling ora syarat skor 70 bakal digoleki calon, alamat 4-17 Desember liwat alamat borang ujian ujian diyanet.gov.tr. Calon guru PDR kudu lunga menyang mufti propinsi utawa kabupaten kanthi dokumen sing dibutuhake supaya bisa disetujoni aplikasi ujian.

STAFF Eksklusif
kelas Title organisasi degree Status pendhidhikan
(Program Siswazah)
skor
Koleksi
Potongan
Kelas pendhidhikan lan Pelatihan Guru (PDR) provinsi 9 · Bimbingan lan Psikologis,
· Konseling lan Pedoman Psikologis,
· Piweling lan Pengajaran Psikologis
KPSSP121 60

KONDISI APLIKASI

1. 657 UU No. Pelayan Sipil 48 Artikel kanggo nyukupi syarat,

2. Kanggo lulus saka salah sawijining departemen sing kasebut ing meja ing tingkat sarjana,

3. 2018 lan Ujian Pamilihan Umum Umum 2019 KPSSP121 jinis skor paling ora duwe 70 (pitung puluh).

BORANG APLIKASI, TEMPAT lan WAKTU

1. Pelamar sing cocog karo syarat syarat kudu ditrapake ing antarane 04 / 12 / 2019 - 17 / 12 / 2019
(https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/) kanggo ngisi formulir aplikasi ujian.

2. Calon sing ngisi formulir aplikasi bakal ditrapake kanggo kantor propinsi utawa kabupaten Kantor Mufti antarane 04 / 12 / 2019 - 17 / 12 / 2019 ing antarane jam 08.30-16.30 pribadi.

Yen dheweke nggawa dokumen sing dibutuhake, pihak katelu bakal bisa nggawe aplikasi saka wong-wong sing nindakake layanan militer ing luar negeri lan ing luar negeri.

3. Kantor Mufti wilayah utawa kabupaten DİBBYS tanggung jawab, calon mlebu ing wangun aplikasi ujian lan dokumen sing dikirim menyang akurasi informasi sing dikirim sawise proses verifikasi bakal ditindakake. Pelamar sing dokumen wis ilang ora bakal diakoni.

4. Aplikasi panjaluk calon sing ora ngrampungake formulir aplikasi ujian ing alamat Presidhen kita (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/) lan aja duwe proses persetujuan aplikasi sing ditindakake ing kantor muftis propinsi utawa distrik ora bakal dianggep.

5. Pelamar awake dhewe bakal dadi tanggung jawab kanggo ngrampungake proses aplikasi tanpa kesalahan, lengkap lan sesuai karo masalah sing diandharake ing woro-woro kasebut.

6. Ora ana pangowahan informasi aplikasi saka calon amarga alesan sawise rampung aplikasi.

7. Aplikasi sing ora cocog karo prinsip sing ditemtokake ing pengumuman iki ora bakal ditampa.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar