Izmir Balcova Kabel Pembukaan Mobil Kabel lan Harga Tiket

Izmir Balcova Kabel Pembukaan Mobil Kabel lan Harga Tiket
Izmir Balcova Kabel Pembukaan Mobil Kabel lan Harga Tiket

Jam Pakaryan Kabel Izmir Balçova lan Harga Tiket; Mobil kabel ing distrik Balçova ing Izmir dumunung ing sisih Izmir University of Economics. Kanggo sing kepengin weruh pira meter kabel Izmir, wangsulan yaiku meter 316. Dawane garis sing dawa yaiku 810 meter lan duwe gerbong 20.
Saben gerbong duwe kapasitas wong 8 lan ngrampungake lelungan sajrone menit 3

Sistem ropeway, sing dibangun ing 1974, dadi tamu kanggo pirang-pirang taun. Nanging, amarga kegiatan kasebut, sing bisa ditindakake nganti taun 2007, dilaporake wis angel banget, utamane sistem mekanik. Kanggo alasan iki, 2007 mati lan mlebu perawatan. Tender, pembatalan, perusahaan panampa tetep ora cekap amarga akeh kahanan negatif kayata wektu pangopènan sing ora cukup wis lengkap. Yen sampeyan ngandhani yen mobil kabel Izmir wis mbukak saiki, wangsulan ya pancen. Ing pungkasan pangopènan lan ndandani mobil kabel maneh sing dilebokake menyang layanan saiki duwe gerbong 20.
Saben gerbong duwe kapasitas wong 8 lan ngrampungake lelungan sajrone udakara 3 menit. Izmir kabel kapal pesiar mobil, teropong lan area promenade sing dirancang minangka fasilitas.

Sing pertama mandeg jalur Izmir Cableway yaiku Balçova Kabel Mobil Kabel lan pungkasan mandheg yaiku Balcarova Car Car Station. Mobil Kabel (Arah: Stasiun Mobil Kabel), Selasa, Rebo, Kemis, Senin, Setu, Minggu kerja. Ana 2 mandheg ing garis mobil kabel lan wektu lelungan kanggo rute iki kira-kira menit 3.

Balçova Teleferik (Arah: Teleferik İstasyonu) mandheg saka mandeg 2 menyang Balçova Teleferik Tesisleri wiwit saka Balçova Teleferik İstasyonu.

Jam kerja garis Balçova Cableway: 11: diwiwiti ing 00 lan pungkasan ing 21: 00 Dina kerja: Selasa, Rebo, Kemis, Ana, Setu, Minggu.

Jam pira Kabel Kabel Izmir Balçova mulai bisa mlaku?

Mobil kabel diwiwiti dina Minggu, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah lan Setu ing 11: 00.

Jam pira kabel mobil Izmir Balçova?

Mobil kabel rampung dina Minggu, Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah, Setu 21: 00

Izmir Balcova Kabel Car Watches

Rute mobil kabel mlaku dina Selasa, Rebo, Kamis, Jumuah, Setu, Minggu. Jam kerja sing rutin: 11: 00 - 21: 00

Saiki Jam Kerja
ana ora karya
Selasa 11: 00 - 21: 00
Wednesday 11: 00 - 21: 00
Thursday 11: 00 - 21: 00
Friday 11: 00 - 21: 00
ana 11: 00 - 21: 00
Minggu 11: 00 - 21: 00

Stasiun Mobil Kabel Izmir Balcova

Fasilitas Mobil Kabel Balçova • Stasiun Mobil Kabel Balçova

Jadwal Bayaran Mobil Kabel Izmir Balçova

Biaya ropeway Izmir Balçova yaiku 13 TL lan 5 gratis kanggo bocah sing umur kurang. Penjualan tiket digawe ing antarane 11: 00 lan 21: 00.

Map of Turkey cableway

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar