Jadwal Ragad Mobil Bursa Uludağ Kabar Jam kerja lan Mobil Mobil Mobil 2019

ongkos mobil kabel bursa uludag jam kerja
ongkos mobil kabel bursa uludag jam kerja

Jadwal Ragad Mobil Bursa Uludağ Kabel Wektu lan Jam Mobil Mobil Mobil 2019; Ski ngangkat Bursa, baris pisanan Turkey Mobil kabel. 29 Oktober Dibukak ing 1963. siji simbol kutha Bursa kang uga Bursa cableway DUdUr paling dawa mobil line kabel 9 km dawa horisontal Turki kang transportasi tali. Iki uga minangka pusat hiburan lan pusat hiburan lan toko blanja. Bursa Cable Car, sing kalebu stasiun 4, lunga saka stasiun Teferrüç ing tetanggan Teferrüç, sing cedhak karo distrik Yıldırım ing Bursa sisih kidul lan tekan wilayah hotel ing Uludağ. Ing 2014, garis mobil kabel sing infrastruktur dianyari dening perusahaan Italia Leitner Ropeways diganti dadi Teleferik Holding A.Ş. dilakokno dening.

Mobil Kabel Bursa Uludağ, sing saiki wis diowahi maneh ing taun-taun kepungkur lan nambah garis anyar saka Sarıalan menyang wilayah hotel kapindho, dadi cara transportasi paling gampang ing wilayah Hotel Uludağ. Saiki sampeyan bisa njupuk mobil kabel saka distrik Teferrüç lan tekan Hotel Kaloro kanthi mung transfer ing Sarıalan.

Uludağ Teleferik Opening Jam

Wektu minggu: 08: 00-20: 00
Akhir minggu: 08: 00-20: 00

Jadwal Biaya Mobil Uludağ

Wangsul 48 TL
Belajar Wisata Bunder 35 TL

Wisata Bunder Wisata 95 TL
Wisata Bunder Wisata Kid 80 TL

1-Sampeyan bisa njaluk karcis ing kios tol nggunakake sistem tiket digital ing Bursa Teleferik Teferrüç Station.

2-Kita durung duwe adol tiket online.

3-A tariff ditrapake kanggo 2012 lan sing lair sadurunge.

Uludag Stasiun Mobil Kabel

Secara total ana stasiun 4. Jarak paling adoh antara loro stasiun yaiku Sarıalan lan Oteller Bölgesi lan 4212 meter.

Stasiun Teferrüç: Iki nyedhiyakake layanan profesional marang para tamu kanthi stasiun tengah, sistem otomasi, 240 mobil parkir, departemen administratif tim perusahaan 70, toko hiburan, eskalator, balai resepsi penumpang gedhe.

Teferrüç Station Parking fee

20 menit gratis
Mobil 1 jam 7 TL, saben jam ngluwihi 5 TL
Mobil saben dinane 32 TL
Bus lan minibus 1 jam 25 TL, saben jam ngluwihi 7 TL
Bus lan minibus saben dina 60 TL

Stasiun Kadiyayla: Fasilitas kasebut isih ditindakake. Ana wilayah piknik.

Stasiun Sarıalan: Sarıalan, stasiun pungkasan saka mobil kabel kanggo taun; Kanthi bukaan Stasiun Kurbağa Kaya (Hotel), dadi stasiun penengah. Ing stasiun Sarıalan, sing nampilake panorama sing wiyar, akeh dandan sing digawe ing fasilitas mobil kabel.

Stasiun Frog Kaya Hotels: Stasiun pungkasan, Kurbağa Kaya (Hotel), dibuka ing Desember 2014. Hotel Gedung Sarana; Ing 2016, dheweke wiwit operate minangka fasilitas raksasa.

Map of Turkey cableway

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar