Bandırma Railway Line ana ing Agenda Investasi

jalur sepur bandirma maneh nandur modhal
jalur sepur bandirma maneh nandur modhal

Mangertos kita manawa An Istanbul utawa Ankara ikuutawa kanggo transportasi rel pangarep-arep menyang sepur Bursa naleni Langkawi ve Balikesir politisi lan walikota Ankara kunjungan efektif, nggeser baris Bandir nandur modal maneh.

Sanadyan ...

Mangkene uga Central Anatolia produksi industri tekan plabuhan kanthi rel Tujuane dirasakake, nanging Bursa Kasempatan lair kanggo.

Panjenenganipun:

Izmirtransportasi Banda-Çanakkale liwat Tren alternatif. (Ahmet Emin Yılmaz - acara)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar