Filter KARDEMİR dirilis

Katrangan saringan Kardemir
Katrangan saringan Kardemir

Filter KARDEMİR dirilis; KARDEMİR, ing jaman saiki asring ngobrol babagan 'tenaga listrik termal' umum nggawe siaran pers.

KARDEMİR ngunggah tandha pitakon kanthi pratelan "Iki kalebu tanduran sing diisi gas sampah diowahi dadi energi listrik lan tanduran konar batu bara.

Katrangan saka KARDEMİR

Kanggo Pencet lan Umum,

Filtre Jeneng perusahaan kita kasebut ing warta babagan pers babagan peraturan hukum sing ana hubungane karo instalasi saringan menyang cerobong tanduran termal.

Pabrik listrik KARDEMİR pisanane ditugasake ing 1939 lan dadi tenaga listrik kanthi kapasitas 77,5 MW, sing ngasilake lan ngobong gas proses. Kapasitas gas pembakaran batu bara saka gas listrik yaiku 27,5MW. Filter-filter statis Elektrik wis digawe kanggo output dandang 3 ing tanduran iki antarane taun 2008-2010 kanthi pengeluaran investasi kira-kira 9,7 Million $. Filter pertama kasebut dibukak dening Menteri Lingkungan lan Kehutanan. Professor Dr. Veysel Eroğlu lan Menteri Kehakiman; Iki diwujudake kanthi partisipasi Mehmet Ali Şahin. Kabeh cerobong boiler, sing digambar ing ngisor watesan emisi sing sah karo investasi kasebut, isih ngirim data menyang sistem online Kamentrian Lingkungan lan Urbanisasi lan pemantauan emisi ditindakake dening Kementerian kita.

Tanduran tenaga 2013 MW, sing ditugasake ing 50, minangka fasilitas ing ngendi gas sampah diowahi dadi energi listrik lan tanduran bebas batubara.

Perusahaan kita ora ana gandhengane karo tanduran tenaga termal sing kasebut ing warta kasebut.

We present menyang pers lan umum. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar