Great Opportunity E-Bike Bicycle Industry in Turkey

kesempatan bike in Turkey industri Bicycle
kesempatan bike in Turkey industri Bicycle

Turkey pasuryan kesempatan sing apik ing industri Bicycle: e-pit. Panyuwunan e-bike, uga dikenal minangka "sepeda listrik sing dibantu pedal sing ana ing saindenging jagad, kanthi cepet. Turkey kok e-pit sing dadi siji saka supplier utama ing negara Eropah? Ing Rapat Pikiran Bersama Turki-Bicycle (Asosiasi Bumi), prekara sing kudu ditindakake kanggo nggayuh tujuan kasebut dibahas lan tugas prioritas ditemtokake.

Modhisi dening Prof.Dr. Dr. Patemon Emre Alkin karo Présidhèn BİSED lan Ketua Arzu Bisiklet Esat Emniyet, Pangurus Umum Bicycle Accell Hilmi Anıl Şakrak, Ketua CYCLEUROPE Önder Şenkol, Anggota Dewan Salcano Bayram Akgül, Wakil Pengurus Umum BİSAN Ümit Onur Yüksel, Shimano Bicycle A .Şti. Mitra lan Manajer Umum Metin Cengiz, Shimano Bisiklet A.Ş OEM Sales Manager Faruk Cengiz, Wakil Pengurus Umum Bicycle Selim Ataz, Ümit Bisiklet Export Manager Büşra Hande Doğanay, Kron Bisiklet A.Ş. Koordinator Umum Burak Tangga, Asli Pemasaran Basikal Asli Servet Emniyet, Ketua Dewan Dinamik Güler Kenan Güler lan Ketua Filem Özkan ing Turki rawuh ing rapat kasebut.

kesempatan bike in Turkey industri Bicycle
kesempatan bike in Turkey industri Bicycle

"Kesempatan gedhe Var

Uni Eropah ing wates penjawab nuduhake yen wis kira-kira dadi kira-kira 10-12 yuta pasar e-mancal, taun xnumx'l ing kang lagi nyimak tokoh iki bakal nambah kanggo 2030 yuta unit Turki e-mancal padha ditekan bakal siji saka supplier utama negara Eropah.

Nganti tanggal Januari 2019, China duwe pangunjung paling gedhe ing pasar Eropa. Nanging 18 Ing Januari 2019, Komisi Eropa ngumumake yen pajak anti-pembuangan sepeda listrik sing dibantu pedal dilaporake saka China. Sanajan tarif pajak anti-mbuwang beda-beda miturut perusahaan, persentase 33,4, sing ditrapake umume, wis ngalangi adol sepeda listrik sing didhukung pedal saka China menyang EU.

Miturut pakaryan Asosiasi Industri Bicycle Eropa (EBMA), 2019 yuta e-bikes bakal diekspor saka China menyang EU ing 1, yen aplikasi anti-dumping iki durung diwiwiti. Maneh, miturut penelitian dening ebma, ing leren saka pasar ing China antarane negara sing bakal Benefit paling saka kahanan iki teka kanggo Turkey.

E-DEAL BIKE TURKEY bakal njamin ing CAPTURE paramèter 10

Supplier Industry

Sub industri industri sepeda durung digawe. Nanging muter ora sektor anyar ing Turki. Ana perusahaan sing wis nggawe taun iki nganti taun 50. Nanging, ora ana supplier domestik. Mula, sektor ora nduweni keluwesan sing cukup. Iki uga ditrapake kanggo e-bikes. Langkah-langkah pambentukan sub industri kudu ditindakake kanthi cepet.

clustering

Ana butuh klompok e-bikes kanggo ngrampungake masalah sub industri. Nggawe kelompok kaya ngono, migunani banget kanggo hubungane karo masarakat, nyuda biaya, produktivitas, daya saing lan sumber daya manungsa. Kluster kaya ngono uga positif tumrap insentif pemerintah. Sampeyan kudu tumindak cepet kanggo ngevaluasi jendhela kesempatan ing e-mancal. mungsuh Turki ing cilik saka Poland, Bulgaria, Portugal, langkah wis dijupuk wis ing Hongaria.

Baterei lan Motor

Bagean penting e-bike yaiku baterei lan mesin. Industri kudu fokus produksi batre lan motor listrik sing nggawe persentase 70-80 tinimbang bagean murah ing e-bikes. Utawa paling ora siji saka loro iki produk diprodhuksi ing Turki ing sektor ndadekke posisi banget mupangati.

Laboratorium Akreditasi

Syarat liyane sing penting yaiku pambentukan laboratorium uji akreditasi kanggo nglayani sektor kabeh. Perlu pusat test kanthi ISO 9000, sertifikasi laboratorium lan akreditasi sing ana gandhengane. Laboratorium akreditasi lan otonom bisa diadegake ing BISED. Tes iki kudu dijupuk kanggo saben model, sadurunge ngekspor. Proses testing ora kuwi dawa lan laboratorium larang ing Turki luwih saka biasanipun. Iki negatip mengaruhi daya saing sektor.

Modal Asing

Investor asing sing teka kanggo Turkey kudu menthekake. Kanggo iki, tujuwane nilai kudu diwenehake marang para calon investor asing. Kanggo narik modal ibukutha, iku uga migunani kanggo nambah popularitas pemikiran "Digawe ing Turki" ing Eropa ing produksi sepeda.

Pemerintah Ndhukung

Subsidi pamrentah penting kanggo ngrampungake masalah dhasar saka sektor kasebut. Utamane, dhukungan kanggo panyiapan laboratorium tes penting. Negara kasebut saiki menehi dhukungan kasebut kanggo merek. Napa industri sepeda ora entuk manfaat saka dhukungan kasebut nalika kontrak kerja? Dhukungan kanggo tumbas sepeda uga kudu dianggep. Ing Eropa saiki ana dhukungan kanggo industri olahraga ing telung negara. Ing Swedia, umpamane, tuku e-bikes diwenehake dhukungan reimbursement nganti 1.000 Euros. Ing Austria uga ana dhukungan pamrentah 300-500 Euro kanggo kargo normal lan sepeda e-kargo.

Sumber Manusia

Salah sawijining masalah sing penting ing sektor sepeda yaiku kekurangan sumber daya manungsa. Loro insinyur lan teknisi duwe kekurangan sumber daya manungsa. Sektor kasebut kudu miwiti nggarap sumber daya manungsa dhewe.

Masalah Kursi

Isih adol penjual durung dibayar utawa murah ing sektor kasebut. Iki minangka salah sawijining masalah struktural. Produksi ladang bisa dadi masalah sing penting kanggo para produser domestik ing perdagangan manca. Ana kabutuhan kanggo pengawasan negara.

Kerjasama karo Otomotif

Gotong royong karo sektor otomotif, utamane R&D, bisa ditetepake. Dikenal manawa perusahaan otomotif mbukak ing wilayah investasi alternatif. Investasi sing dibutuhake sektor sepeda, sing mbutuhake struktur perusahaan lan finansial sing kuwat, bisa diwujudake kanthi kerjasama karo perusahaan otomotif.

Dadi Cepet

EU kudu njupuk pit dibantu elektrik saka Turki, cepet, fleksibel, lan dadi competitive. Iki mbutuhake standar kualitas. E-mancal ora mung ngomong, 'Aku njupuk sepeda lan nginstal motor lan baterei.' Sampeyan kudu nganggep masalah kayata sertifikasi kendaraan sing diasilake lan jangkaere baterei.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar