Turkey Priksa Coal Tuku Contract Engineer

kontrak coal Turkey bakal engineers sarjana
kontrak coal Turkey bakal engineers sarjana

Turkey Keputusan Coal UU 399 tundhuk status perjanjen ing engineers recruiting mengkono. Miturut asil saka panliten nulis lan lisan, kuota lan kualifikasi personel insinyur kasebut bakal digunakake ing pariwara. Aplikasi bakal diwiwiti sawise woro-woro kasebut diterbitake ing koran resmi lan bakal terus nganti akhir jam kerja 13 2019 Desember. TTK minangka salah sawijining syarat sing dibutuhake kanggo calon insinyur kontrak; 2018 taun KPSS KPSSP3 jinis kanggo entuk paling sithik 70 (Pitung puluh).

Turkey Coal Institusi 34 mining engineer, teknik mesin lan kang xnumx announced Staff kontrak total bakal njupuk 6 5 engineer electrical. Tahap 45 sing ditulis lan lisan miturut ujian bakal digawe miturut ujian sing ditulis kanggo rekrutasi para insinyur bakal ditulis Bülent Ecevit University 2 / 12 / 01 Wektu: 2020: 10'da bakal ditindakake.

kontrak coal Turkey bakal engineers sarjana

DATE, TEMPAT LAN BORANG APLIKASI

1- Aplikasi ujian bakal diwiwiti dina sawise publikasi woro-woro ujian ing Warta resmi lan bakal mungkasi ing pungkasan tanggal 13.12.2019 (17.00).

2- Kanthi syarat yen calon sing pengin melu ujian mlebu, sarujuk karo syarat ing ndhuwur; "Turkey Hard Coal Enterprises Umum Direktorat tetanggan Plateau Vineyards Street Ihsan Soyak Sokak No: 2 Zonguldak / TURKEY" utawa saka Direktorat Jenderal kita saka alamat internet (http: //www.taskomuru.gov.t punika) bakal nyedhiyani "Formulir Aplikasi" lengkap lan bener isi formulir.

3- Formulir aplikasi sing ditandatangani dening pelamar lan dokumen liyane sing dibutuhake kanggo aplikasi kasebut kudu dikirim menyang alamat kasebut ing ndhuwur kanthi pribadi utawa kanthi mail nganti pungkasan tanggal kerja 13.12.2019 (17.00).

4- Aplikasi sing ora dikirim menyang Direktorat Jenderal sajrone wektu amarga telat ing surat utawa alasan liyane lan sing ora cocog karo kahanan sing diumumake ing pengumuman kasebut ora bisa diproses.

5- Dokumen kasebut kudu dikirim menyang Direktorat Umum Kode Komersial Turki nganti tanggal sing ditemtokake. Dokumen kasebut bisa disetujoni dening Departemen Personel Direktorat Jenderal, yen dokumen asli diajukake.

KONDISI APLIKASI EXAM ENTERI

Calon sing pengin njupuk Ujian Entri bakal duwe syarat ing ngisor iki amarga tanggal pungkasane 13 / 12 / 2019:

1- Kanggo nindakake kahanan umum sing wis ditulis ing artikel 399 UU Keputusan Nomer 7,

2- Lulusan jurusan Teknik Pertambangan, Teknik Mesin lan Elektrik utawa lembaga pendhidhikan sing luwih cocog karo persetujuan Dewan Tinggi.

3- Minangka asil Ujian Pamilihan Umum Umum Taun 2018, paling ora kudu nilai 3 (Pitung puluh) saka jinis skor KPSSP70.

Kanggo Rincian Ad Klik kene

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar