Polatyol Uganda Menehi Kontrak Pembinaan Jalan Raya Muyembe Nakapiripirit

Proyek Polat Road Muyenbe Nakapiripirit
Proyek Polat Road Muyenbe Nakapiripirit

Polatyol Uganda Muyembe Nakapiripirit Kontrak Konstruksi Lebuh Signed. Konstruksi PolatyolIng Uganda 108 yuta USD"Muyembe Nakapiripirit Highway" Kontrak Konstruksi Proyek ditandatangani. Emre Polat lan Celaleddin Polat rawuh ing upacara penandatanganan kasebut.

Financing sing bakal diwenehake dening Islamic Development Bank

Dawane proyek kasebut, sing bakal dibiayai dening Islamic Development Bank, yaiku 92,2km. 108 M USD bakal rampung ing wulan 36.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar